Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utánra betét? Tena Lady?

Szülés utánra betét? Tena Lady?

Figyelt kérdés

Barátnőim mondták, hogy ne olyat válasszak, aminek műanyagos borítású a teteje, mert az nem jó.

Tena Lady-t ajánlják sokan. Az valóban jó? Mérete mindegy vagy lehet választani?

2013. dec. 30. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is ajánlani tudom, a gyógyszertárban tudják hogy általában milyen méretet szoktak vinni. Én egy mérettel nagyobbat kértem, de az már túl nagy volt (akkor még nem tudtam milyen mértékű vérzésre számítsak). Hozzá érdemes még venni eldobható bugyit.
2013. dec. 30. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Én Rossmanosat vettem abból is csak 5 öt használtam , utána elég volt éjszakai betét. Érdemes szerintem első napokra hosszú, puha borítású, vastag betétet választani, utána viszont nekem elég volt a normál éjszakai. Viszont éjszakait kb. 1 hétig használtam, kellett, hogy hosszú legyen. Éjszakára 1 hétig vastagot tettem be a biztonság kedvéért, de akkora is elég lett volna a sima éjszakai. Én azt mondom, hogy nem kell nagy bevásárlást végezni, egy egy vastagabb, hosszabb betétet vegyél, és ha kell még akkor majd szólsz anyukádnak, barátnődnek, férjednek, hogy vegyenek még neked. A puhaságra valóban érdemes végig oda figyelni, mert a gátsebet irítálhatja a műanyag borítás és akkor csíphet pisiléskor, egyszerűen kidörzsöli (ha ilyen van akkor popsikrémmel bekenheted vagy mandula olajjal).
2013. dec. 30. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Az Aro márkájú is bőven jó, negyed annyiért, mint a Tena Lady.
2013. dec. 30. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is az árával volt bajom...sokkal olcsóbban lehet nagy betéteket kapni!És nekem is az első 2-3 nap után már bőven elég volt a sima éjszakai,vagy hosszú nappali.Én még körbenéznék,tényleg vannak olcsóbbak!
2013. dec. 30. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is Rossmann-osat használtam. Teljesen jó volt.
2013. dec. 30. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 2 csomag tena ladyt vettem az első babámnál nagyon sokáig és rettentően véreztem 2 óránként kellett cserélni a tenát, most elég volt 1.5 csomag igaz hogy nem olcsó de szerintem megéri mert az biztos hogy nem ázik át :) legalábbis nálam
2013. dec. 30. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes pelust is venni, mert nem lehet tudni előre, van aki nagyon erősen vérzik és nem elég a betét (vagy óránként kell cserélni és akkor emiatt nem tud rendesen pihenni valaki az is rossz).
2013. dec. 30. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokáig kellett a Tena Extra.
2013. dec. 30. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt az éjszakai Allways betét, már az első naptól. Simán szültem, 2-3 hét után már csak barnázgattam, így elég volt a tisztasági is a vastagabb fajta. Én direkt nem vettem az annyira vastagot, amúgy is utálom a betétet. Úgy voltam vele, ha szükséges majd hozatok be vastag betétet. Én vettem 3 db eldobható bugyit is. Nagyon szerettem, szellőzőtt, pillanatok alatt megszáradt amikor kimostam. Itthon is azt használtam, amíg betéteztem.
2014. jan. 1. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
11.55 vagyok. Én is a pamutos borításút vettem.
2014. jan. 1. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!