Milyen betét vegyek szülés utánra a kórházba és otthonra?
Figyelt kérdés
Mindenképp a tena vagy megfelel egy extra akármilyen eü.betét is?2013. jún. 6. 10:09
1/7 anonim válasza:
Én egy Tena-t veszek közvetlenül a szülés utáni napokra, utána pedig elég lesz a szuper/extra betét is. Első szülésem után én ezt tapasztaltam. A kórházban még így is volt, hogy véres lett a lepedő alattam, hiába Tena volt bent, ez pedig nem túl kellemes dolog.
2/7 anonim válasza:
A lényeg, hogy vastag legyen. Nagyon vastag. Nem sok márkából van ilyen. És ebből két csomag. Otthonra már jó az allways éjszakai betét, ez a legnagyobb. Már ha nem szeretnél összevérezni mindent.
3/7 anonim válasza:
Én személy szerint nem véreztem annyira, de Tenát használtam a biztonság kedvéért.Akkor jött jól mikor fel kellett kelni a kórházban az ágyból.Húú akkor mindig nagyon megindult volt hogy a Tena sem bírta azt a sok vért egyszerre..(bocsi ha gusztustalan :D) Otthonra már csak always éjszakait használtam, mert sokkal kényelmesebb volt. Komfortosabban éreztem magam és a gátsebemet sem nyomta annyira.Szóval én vettem két csomag Tenát még terhesen, de nem kellett csak az egyik csominak a fele.Könnyű szülést!:)
4/7 anonim válasza:
Nekem a kórházban is és otthon is always éjszakai volt.
5/7 anonim válasza:
Ha van gátsebed, akkor arra figyelj, hogy ne műszálas, hanem pamut betétet használj! A Tena nagyon kellemes anyagú, én nagy tenából egy csomagot, normálból is egy csomagot használtam el. Igaz vastagabb, mint az Allways, de higiénikusabb talán!
6/7 anonim válasza:
Nekem is Always éjszakai volt. Gyűlöltem. Zörgött, meg nekem nagy is volt, nem volt túl erős a vérzésem szerencsére. Vannak kifejezetten gyermekágyas időszakra készült betétek is, de megfelel bármi, ami elég strapabíró és kényelmes.
7/7 anonim válasza:
Chicco Mammadonna.Kifejezetten szülés utánra kifejlesztett betét.Puha, vastag, légáteresztő, nem zörög,jól tapad a fehérneműhöz.30 db-os nagyobb bababoltok tartják pl.Brandon.
Otthonra már elég volt az éjszakai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!