Milyen betétet és mennyit kell szülés utánra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van a gyakorin, de nem tudok eligazodni! Én kb 15db Tena betétre gondoltam (Mini, közepes vagy extra? Azt sem tudom), utána Always sima eüi-re. De meddig vérzek nagyon? 15 Tena elég 3-4 napra, nem? Utána elég az Always?2013. máj. 23. 15:26
1/10 anonim válasza:
Én libresst vettem 40 db-ot.Elég hosszú így nem folyt ki semmi soha.Elejétől ezt használtam és a vattát rá,amit ithol már előre legyártottam.Nekem 7 db naponta simán elment,sőőőt még talán több is.
2/10 anonim válasza:
Anionos! Legjobb nedvszívó képességű, kényelmes, s "gyógyító" hatású.
3/10 anonim válasza:
Helló Kedves kérdező! Én fél éve természetes szüléssel hoztam világra a kisfiamat. Emlékezetem szerint még 2 hét után is folydogáltam, így nekem elég sokra volt szükségem. Először valami nagyon nedvszívót használj, legalább 1 hétig. Én utána tértem át vékonyabb betétre (Alwaysre).
4/10 anonim válasza:
3 csomag Tena Ladyt vettem, hát alig véreztem, másnap hozattak be a férjemmel sima tisztasági betétet, mert az is elèg volt, feleslegesen vettem meg azt a sok betétet!
Most hogy a másodikat várom, 1 csomag Tena Ladyt vettem, ha kevés, majd hozatoka férjemmel, s olyat ami kell.
5/10 anonim válasza:
1.vagyok.Az kimaradt,hogy éjszakai libresst használtam.
6/10 anonim válasza:
Brendon vettem szülés utánit, 1 csomag nem lett elég, ömlött belőlem a vér
7/10 anonim válasza:
Nálam a Tena Extrából elfogyott egy fél csomag (de lehet, hogy egy kicsit több, talán 16-18 db), utána éjszakai betétet használtam (Rossmann saját márkás, az a nagy, kicsit vastagabb, ami nincs egyesével csomagolva, nagyon jó)
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő is, hogy ki milyen erősen és meddig vérzik, sőt, nekem első szülésnél is más volt mint most a másodiknál. De első 24 órában mindkétszer nagyon véreztem, a legnagyobb Tenát használtam ekkor, és minden pisilésnél cseréltem a szülésznő tanácsára, pedig - mivel az utolsó napokban nagyon vizesedtem és szülés után kezdett lemenni rólam a sok víz - fél óránként jártam pisilni. Utána pár napig az eggyel kisebb Tenát használtam, aztán kb. 1 hét után pedig sima Libresse éjszakai betétet. Kb. újabb egy hét után pedig most sima "nappali" betétet, de most már nem is igazán vérzés van, hanem már csak az a sárgás-barnás gyermekágyi folyás.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Úgy látom, ezt nem nagyon lehet kiszámítani, 1 Tenát mindenképpen veszek, ha kell még, majd hozatok! :)
2013. máj. 25. 15:19
10/10 anonim válasza:
Chicco Mamma Donna. 30-db-os a csomag, és nagyon jó. Brendonban vettem. szűk 3000Ft volt úgy rémlik. Nekem soha nem folyt ki. Ráadásul én mocorogtam is, mert velem volt a baba 24 órában mind a 2 manónál. Nekem 30db elég volt, utána Always Night, majd Always large tisztasági.
Én nagyon kb. 3-4 napig véreztem, utána fokozatosan csökkent a mennyiség.
Kibírható, és nagyon megéri. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!