Csak egy csomag éjszakai libresse-t vettem,annyit vittem be,császár volt,nem kellett sok betét.
Úgy voltam vele,hogy majd ha kell,párom hoz be,kórháztól 2 percre teszkó,dm van,páromra ilyesmit nyugodtan lehet bizni.
2013. aug. 28. 13:37
2/11 anonim válasza:
a Lbresse,és a facelle teljesen tökéletes.De a one euros egy rakás sz.r,ahogy volt kidobtam eyet sem használtam,tiszta nylonos az egész,nem pamutos.
2013. aug. 28. 13:46
3/11 anonim válasza:
Éjszakai always volt nálam 1,5 csomag. Elég volt.
2013. aug. 28. 14:00
4/11 anonim válasza:
Én a második szülésnel már felkészült voltam...vettem andi pelenkát. meg volt pár tena lady m is. Felnőtt pelus. belőlem mindkétszer ömlött a vér 2-3 napig ...szóval az éjszakai betét túrot sem ért volna.
2013. aug. 28. 14:16
5/11 anonim válasza:
Chicco szülés utáni betét (1 csomag az 30 db, elég volt két szülés után) és Tena Lady (nem mini). És ezek utáni jöttek az éjszakai betétek, szülésenként 1-1 csomag, csak utána volt elég a sima. Facelle-t nem ismerem. Mindenképpen készülj szerintem az éjszakainál is nagyobbal. Az első 2-3 nap azért gázos tud lenni, de utána rohamosan javult a dolog.
2013. aug. 28. 14:49
6/11 anonim válasza:
speckó szülés utánit vettem, nekem kellettek is, sima nem lett volna elég
2013. aug. 28. 15:07
7/11 anonim válasza:
Szia.
En eldobhato bugyis betetet vettem. Azt hiszem 28 v 32 darabos. Plusz meg beszersek egy nagy kiszerelesu (hasonlo darabszamu) always ejszakait. Tapasztalat hijjan nem tudom, hogy eleg lesz e. Kezdesnek biztosan aztan legfeljebb veszunk meg. Meg annyit, hogy kultoldon elunk es itt a korhazba nem kell vinni (semmit!)
2013. aug. 28. 15:28
8/11 anonim válasza:
Én Tena Lady-t használtam az első kb 1 hétben,kellett is,mert jött rendesen a vér.Majd váltottam sima egészségügyi betétre.
2013. aug. 28. 16:03
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! majd még pelenkát szerez ismim vagy 10dbot, csak elég már ennyi :D
2013. aug. 28. 16:34
10/11 anonim válasza:
Tenát vettem én is és kellett is a nagy-vastag. (A Comfex pedig tényleg car..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!