Szülés előtt szóljak, hogy a babám fekete lesz?
Figyelt kérdés
én fehér vagyok, viszont a párom afrikai. így nyilván a baba is az lesz. még csak a 25. hétbe járok. mikor kell szólni, vagy egyáltalán kell e. nem tudom van e jelentősége, csak nem akarom hogy esetleg megijedjen az orvos, szülésznők...2013. dec. 28. 14:05
11/15 Ananke válasza:
Szerintem felesleges szólni,de ha téged megnyugtat jelezd.Bár szerintem a baba vezeték nevéről rálehet jönni,hogy nem magyar az apuka.A színe meg még nem lesz barna.Nekem most lesz 2 hónapos a babám,és csak kicsit sötétebb a bőre az enyémnél.Kell pár hónap,de olvastam olyat is,hogy az első nyáron barnult csak be :)
12/15 anonim válasza:
mondjuk esetleg a sárgaság figyelése végett jo tudni hogy milyen színünek kellene lenni a gyereknek. de ez meg nem szülésnél fontos. addigra meg csak meglátják az apját. biztos tök cuki lesz a karamell babák olyan szépek, szerintem a legszebb a kevert bőrszin. de valoban lehet h fehér lesz. viccelődd el az orvosnak ha te nyugodtabb vagy attol de szerintem is max meglepődnek ha nem taliztak apukával de aztán rájönnek hogy mi a helyzet. és ha még nem láttak ilyet esetleg akkor még örülni isfognak. szerintem.
13/15 anonim válasza:
Szerintem jó lenne ha a párod menne veled így szólni sem kell. De amúgy a meglepetés miatt én a helyedben tényleg szólnék, nehogy hirtelen azt higgyék oxigénhiányos a baba és bekékült vagy ilyesmi. :) Amúgy nem kell és nem kötelező szólni, de mivel nálunk tényleg kevés barna bőrszínű ember él, és az orvos sem látta a párod, talán érdemes megemlíteni. :)
14/15 anonim válasza:
bár már késő ugyan a válaszért de az én férjem Nigériai és a babánk születésekor fehér volt viszont nem tudták megállapítani nála a sárgásságot... Most már szép barna kezd lenni a picur
15/15 anonim válasza:
Bár régi kérdés..de megnevettetett..
Ami érdekesség, hogy vannak jegyek, amik magzati korban ( gondolom később is) mások kicsit, pl a 12. Heti genetikain az afro babáknal nem ugyanazok a határértékek..( mármint eltérés esetén emiatt nem kell ijedezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!