Szóljak az orvosnak, vagy majd úgyis észreveszi?
Figyelt kérdés
Ma megyek 6 hetes kontrollra, és szülés után nagyon megváltoztam ott lent. A legrémisztőbb, hogy a hüvelybejáratomnál a hüvelyemben megjelent egy elég nagy valami. Olyan mintha a méhszájam lenne, de hát csak nincs ilyen súlyos méhsüllyedésem. Nagyon zavaró, konkrétan teljesen elállja a bejáratot. Nem tudom, hogy megemlítsem-e vizsgálat előtt az orvosnak, mert attól félek, hogy totál idiótának fog tartani, ha kiderül, hogy semmi gond nincs. Ha olyan nagy a baj, akkor úgyis észreveszi, nem?2013. nov. 12. 10:48
1/7 anonim válasza:
én mondanám, mert akkor azt gondolnám, hogy még jobban oda fog figyelni a vizsgálatnál
egyébként én is azt hittem, hogy valami gond van, de kiderült, hogy csak így regenerálódik és minden a legnagyobb rendben volt, megnyugtatott a doki is
2/7 anonim válasza:
Én is szólnék, hülyének nnem fog nézni.
3/7 anonim válasza:
Én is szólnék,így mindenképpen alaposan megnézi azt is és te is jobban megnyugszol ha azt mondja,hogy minden rendben, mintha nem szólnál és ugy mondaná,mert így tudod,hogy azt is megnézte,és nem jelent problémát! Biztos,hogy nem fog hülyének nézni!
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy szólj neki. Ha nincs gond, legalább elmagyarázza, hogy mi az, ami lent észleltél, és nem aggódsz tovább.
5/7 anonim válasza:
Én is szólnék, a helyedben, hogy nézzen meg jól, mert szerintem valami nem oké, furán néznek ki lenn a dolgok.
Nem is azért, mert amúgy nem venné észre, hiszen észrevenné, de ha nincs semmi gond, és nem mondja, akkor azon fogsz majd agyalni, hogy ÚÚÚRISTEN, szólni kellett volna, lehet, hogy mégsem vette észre??
6/7 anonim válasza:
Ugyis azzal fogja kezdeni hogy hogy vagy, volt-e gond a gátsebbel vagy valami mással a 6 hét alatt . Akkor emlísd meg a problémád, és megnézi:-) Így is úgy is megvizsgál majd. Sok szerencsét. majd írj mi volt
7/7 anonim válasza:
Fuuuu, elmeseled mi volt a dokinal? En holnap megyek, es detto ugyanezt eszleltem, bar nekem mondta is a doki a stoppolas kozben, hogy jo kis mehsullyedest nyertem. Eppen csak ki nem "buggyan". Kicsit zavar, de alliolag intimtornal sokat lehet rajta javitani. Remelem a sexet nem befolyasolja. Vagy van errol mar tapasztalatod esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!