Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr Fekete István Debreceni...

Dr Fekete István Debreceni Klinika?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy az elmúlt úgy egy évben szült e valaki nála vagy esetleg szülni fog.Mennyit kért a szülésért?

2013. ápr. 29. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal egy orvos sem szent, nem tudhat pontosan semmit, en nagyon megjartam vele, egy mutet utan azt diagnosztizalta 21 eves friss hazas nokent nekeem, hogy tegyek le a sajat gyermek gondolatatol....erre 7 evre termeszetes uton teherbe estem, szules utan 4 evvel ujra teherbe estem most vagyok vele 20 hetes, igazabol nem szamit mit mondott a lenyeg h vannak gyermekeim, de ha nem ugy kezdem elni az eletem h nekem nem lesz soha gyermekem, akkor most mashogy lehetnenek a dolgok...sok minden!
2013. ápr. 30. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
OFF.Ez csak a saját véleményem:Szereti a pénzt de azt nagyon!!És még bunkó is, nem is kicsit.Volt szerencsém hozzá,bár nem nála szültem,inkább a Kenézyben (hála az égnek!!)Érti a dolgát az tuti,de évek alatt biztos "besokallt" a nőktől vagy nem tudom....flegma ,pénzéhes.Szóval még a nevétől is rosszul vagyok!:SSSMessziről elkerülendő..
2013. ápr. 30. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Első válaszoló,gratula a babákhoz.

nekem Ő adta vissza a reményt a babához.S egy hónap múlva már pozitív teszttel mentem vissza hozzá.

2013. máj. 3. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez is Off:

Én is nagyon sok helyen olvastam, hallottam, hogy milyen pénzéhes. Hozzá járok, és Nekem ez sose tűnt fel. Ha drága vizsgálat kellene, inkább beküld klinikára, sokszor ad kedvezményt, pozitívan csalódtam benne ilyen szempontból. Tény, hogy néha kicsit flegma, de szerintem ez inkább csak hangulatától függ. És ha ilyenkor rákérdezek valamire, normálisan válaszol.

2013. máj. 6. 11:36
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon rendes doki, azt gondolom, főleg ha nehezen jön össze a baba, hogy ez minden pénzt megér. Ki az aki nem kéri meg az árát manapság (főleg magánrendelőben)? Párommal mentünk hozzá mert reményünk sem volt a gyermekáldásra.Most kezdem az általa tanácsolt módszert, és 100%-ig bízom benne!!
2013. aug. 16. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!