Dr. Fekete István debreceni szülész-nőgyógyászról szeretnék tapasztalatokat! Milyen szülésnél? Be megy e ha éjszaka szül valaki? Csinál e gátmetszést? Valaki esetleg tudja h a magánrendelőjében mennyibe kerül az nst?
Főleg olyanok válaszát várom, aki mostanában szült nála!
Minden szüléssel kapcsolatos dolog érdekel vele kapcsolatban!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is hozzá járok terhesgondozásra, most vagyok 32 hetes. Mi igazából neki köszönhetjük, hogy babánk lesz, ezért nem is váltottunk orvost. A tarifát azt nekünk is megmondta, de mivel már előtte is hallottuk, h ennyiért szüleszt, ezért már régóta gyűjtőgettünk.
Én is bennt feküdtem a Klinikán a terhességem elején hányás miatt és akkor is nagyon rendes volt, sok mindent elintézett.
Konkrétan nem róla, de egy másik klinikán dolgozó orvossal kapcsolatban hallottam (nem emlékszem sajnos ki volt), hogy bár éjszaka nem ment be, mégis "kérte" a pénzt :(
Nekem a csecsemős nővérek viselkedése nem jött be a klinikán. De volt köztük nagyon rendes is! Sajnos elég sok időt töltöttünk bent.
A gátmetszéstől ne félj. Meg sem érzed akkor. Nekem varrás kellemetlen volt, de ez a legkevesebb. A gátseb szerintem gyorsan gyógyul, bár az első pár nap nagyon kellemetlen, de akkor egyébként is gyenge vagy még ezért is rossz szerintem. Viszont inkább egy vágás, mint hogy magától repedjen valami ott ahol nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!