A miskolci megyei kórházban szülész -nőgyógyász érdekelne?
második babámmal vagyok terhes és érdekelne egy jó doki a megyeiben.az elsőnél volt fogadott dokim de eléggé szerette a pénzt.ahoz képest hogy sokat hallottam hogy más orvos nem vesz el terhesség alatt pénzt sőt van olyan aki szüléskor sem.
érdekelne a véleményetek,tapasztalatotok az ottani dokikkal kapcsolatban.kérlek írjatok hogy ki milyen ,vesz e el pénzt mennyit ha esetleg azt is tudjátok és hogy mennyire foglalkozik a pácienseivel.
köszike!
9hetes kismama
Dr Dienes...ráadásul ő genetikus is.
Nincs nagyon elszállva úgy tudom,de nagyon jó szakember.
Gertig doktornő stílusa tény,hogy "nyers kicsit"..de jó orvos és aki nála szült nem panaszkodott,sőt.
Vele az én tapasztalatom,hogy nagyon alapos.
Dr Gubást is dícsérték meg Dr Kocsis Csabát is!
DR Kocsis mobil elérhetőségét meg is tudom neked adni priviben.
Az orvosok javarészt jók,1-2 kivétellel de a viszonyok..szobák,tusolók...botrányosan rosszak!
köszönöm a válaszaitokat!
sajnos nagyon nem tudok dönteni.
sajnos tudom hogy milyenek a viszonyok.már szültem ott.és mit ne mondjak elég gyász az egész.
pont azért szeretnék dokit mert ha már a viszonyok nem megfelelőek legalább vegyék emberszámba az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!