Mennyire jellemző rátok? (Egy buta kis tesztről van szó. )
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le a teszt eredményét és azt is, hogy mennyire jellemző ez tényleg rátok.:)
2013. dec. 27. 21:37
1/9 anonim válasza:
B lett a legtöbb. Nem teljesen egyezik a véleményemmel. Fontosnak tartom az orvostudományt, de epidurális érzéstelenítést nem akarok és gátmetszést sem feltétlenül.
2/9 anonim válasza:
Nem sikerült túl jól ez a kérdőív. Egyenlő lett az a és a d válaszaim száma. Furcsa lenne a kettő kombinációja :D :D :D
3/9 anonim válasza:
Nekem A válaszból lett a legtöbb, de elég vegyesek a válaszok, így nem is jellemző rám teljesen az A leírás. Ezek sarkalatos verziók, szerintem a legtöbb nőben vegyesen vannak ezek a vélemények. Pl. én nagyon szeretnék természetes szülést, de sose mernék kórházon kívül szülni, mert kell a biztonságos háttér tudata ahhoz, hogy nyugodt legyek. Otthon nem lenne egy perc nyugalmam sem :)
4/9 anonim válasza:
nekem a C lett a legtöbb, ami igaz is, de én mindenképp császárt szeretnék, szóval nem teljesen fedi a valóságot...
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szakmaiatlan, részlehajló, válaszokat szájbarágó és pontatlan a kérdőív. Ha te csináltad dolgozz még rajta!
Főleg ez a császár nem igazi szülés dolog mellbevágó egy ilyen kérdőívben.
Nagyon gáz az egész.
6/9 anonim válasza:
Semmi értelme ennek a kérdőívnek. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen szülést szeretnék, és milyen lehetőségeim vannak.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem én csináltam a kérdőívet és nekem se jött be úgy igazán.. Csak kíváncsi voltam, hogy van-e olyan, akinek bejön.:D
2013. dec. 28. 09:25
8/9 anonim válasza:
Nekem az A lett a legtöbb, és a leírás szerint én kifejezetten otthonszülést szeretnék. Pedig ez nem így van, direkt azt jelöltem, hogy az veszélyes, főleg a babára. Attól még mert, fontosnak tartok egy nyugodt természetes környezetet, nem kockáztatnám a gyerekem életét egy esetleges komplikáció során, és jöhet az az epidurális érzéstelenítő is :D
9/9 anonim válasza:
B lett a legtöbb és tényleg.Számomra nagyon fontos,hogy minden simán,tervezetten,felkészülten mehessen.
Császáros leszek én is egyébként,de teljesen biztonságban érzem magam és ez nagyon nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!