Aki kiabált szülés közben, nem érezte "cikinek"?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:13
11/14 anonim 

válasza:

Ezen nem kell agyalni, lehet, hogy Te is olyan szerencses leszel, mint amilyen en voltam.Nagyon konnyu szulesem volt, semmifele fajdalomcsillapitast nem kertem, nem volt bent velem senki, 2 es fel ora alatt megszuletett az en gyonyoru babocam.Kis tulzassal mondhatni, fajdalommentesen!Persze, tudom, hogy ez a ritkabb, de amiota szultem, tudom, hogy letezik!Nekem egy igazi, csodalatos elmeny volt a szules!Kivanom, hogy Neked is ilyen legyen!
12/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem "ciki". Hozzáteszem én szinte alig emlékszem a vajúdás időszakára. Az biztos nem kiabáltam, pedig indított volt a szülés oxitocinnal (azt mondják az valamivel erősebb fájdalmat indukál) de szorítottam is a fogaimat, illetve majdnem eltörtem Anyukám kezét :) Teljesen mindegy ki hogyan szül, mindenki máshogyan éli meg a fájdalmat is. És különben is három nap múlva már haza is engednek, azokat az embereket soha többet nem látod, viszont lesz egy gyönyörű gyermeked akiért ha üvöltöttél ha nem, megszenvedtél császárral vagy anélkül.
13/14 anonim 

válasza:

Bizony én is kiabáltam.És mivel hosszú szülésem volt(18 óra),a végére már annyira kimerült voltam,hogy nem is birtam rendesen nyomni.Hiába mondta a doki,hogy nyomjak,amig a fájás tart,nem birtam addig kitartani és a fájás felét ellihegtem.Így megnyújtottam sajnos a kitolási szakaszt,de végül mégis siekrült megszülnöm a fiamat és bár tudom,hogy nem csináltam mindent tökéletesen a doki és a szülésznő megdicsértek.Elnézést kértem a kiabálásért,de csak nevettek,legyintettek és mondták,hogy láttak ők már rosszabbat is.
Szóval ezen felesleges stresszelni! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy ennyien írtatok,igazából mindig baromi erősnek gondoltam magam,nagy fájdalomtűrő képességgel ,de bizony elég hangos voltam ,önmagamhoz képest.Nem kimondottan kiabáltam,inkább hangosan jajgattam(állítólag):))Utána olyan cikinek éreztem,főleg ,h a szülésem alatt bejött egy másik hölgy aki negyed óra alatt megszült minden hang nélkül:))
2013. dec. 29. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!