Vajúdás és szülés alatt valaki kiabált? Ha igen rászólt az orvos?
Tolófájások alatt kiabáltam, és a saját érdekemben rámszólt a doki, hogy szorítsam össze a fogamat, csukjam be a szememet és nyomjak. Azt mondta, hogy felőle ordíthatok, de akkor sose szülök meg. Igaza volt. Amint becsuktam a számat és koncentráltan nyomtam, egyből ment a dolog.
Második szülésnél erre nagyon figyeltem, holott jól esett volna ott is ordítani tolófájásoknál, mégse tettem meg, hanem koncentráltam a feladatra.
Vajúdás alatt nem kell kiabálnom, azt csendben tűrtem.
Párszor hangosabb voltam vajúdás alatt. Tolásnál nem éreztem kiabálási ingert.
Nem szólt rám senki, azt merték volna :D
Én a vajúdás alatt, és a nővérke szólt rám, hogy éjszaka van ám, mások alszanak :-O Aztán már nem volt erőm, abbahagytam és éreztem, hogy aludnom kell, ekkor kapott észbe a doki,és tolt be a műtőbe: belső vérzésem volt, az fájt annyira.
De úgy képzelem, ha nincs is komplikáció, akkor is fájt volna annyira, hogy kiabáljak.
Miért, neked rádszóltak?
Így van, az erődet ne erre pazarold, hanem inkább a szülésre.
Nekem nem jutott eszembe kiabálni, inkább csendben nyögtem, de egyébként nem szólnak szerintem. Csak ha valaki hisztizik.
Anyósom mondta, hogy amikor még ő szült, csak függönnyel elválasztott szülőágyak voltak, s mellette nagyon hisztizett egy nő. Még a szülőágyra sem akart felfeküdni, hogy a doki megvizsgálja, mert neki nagyon fáj. Na, ott volt nagy balhé, bár én nem is tudom, ha doki lennék mit tennék az ilyen nővel. Hányan fogják le, hogy a lába közé férjenek?
na én aztán nem bírom a fájdalmat,mégis kibírtam.
ne tudom hogy :)
a vajúdás alatt én is csak halkan nyögdécseltem, kinlódtam, húztam-vontam magam kínomban..
na amikor jött a tolófájás akkor már ordítottam úgy fájt,
be is szólt a szülésznő, de utána hamar kipottyant a baba és utána már nem szóltam egy kukkot sem.
elnézést kértem a kitörésemért, mondta hogy ő nem haragszik, nincs fájdalmasabb a szülési fájdalomnál,
és mivel nekem első baba volt nem tudtam mire számítsak,
tin koromban meg mindig is folyton durva menszesz görcseim voltak ,néha a mentő jött értem,..
na de ezt kell még megszorozni 20-al ..annyira fáj a szülés.
nekem nem volt fájdalomcsillapításra lehetőség, nem adtak vagy mit tudom én, éjjel volt biztos nem volt kedvük berángatni az altatóorvost..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!