Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kiabált szülés közben,...

Aki kiabált szülés közben, nem érezte "cikinek"?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár férfi vagyok, de sejtem, hogy az annyira fáj, hogy pont teilbe fogod kakálni, hogy mi a ciki és mi a nem ciki :)
2013. dec. 27. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Annyira fog fájni, hogy semmi sem fog érdekelni!

A végén már azon fogsz gondolkodni túl éled-e, nem azon hogy mesztelen vagy, kiabálsz, fetrengsz a fájdalomtól.

2013. dec. 27. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén engem az sem érdekelt volna, ha odacsinálok..:)
2013. dec. 27. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
10%

De igen, zavart volna, ha olyat teszek, amire egyébként nem lennék büszke...

Nagyon önérzetes vagyok és ugyan borzasztóan fájt a szülés minden perce, az utána következő atóniás vérzésről nem is beszélve, de végig önmagam maradtam és semmi olyat nem tettem, amit kellemetlennek éreznék. :)

Még azt is kérdezgetem a Férjemtől, h nem szorítom e túl erősen a kezét. :D

Minden jól ment és nem káromkodtam, szitkozódtam, nem ordítottam, szóval semmi gáz nem volt ezzel. Koncentráltam, fújtattam, esetleg lihegtem, de ennyi. :)

Végig fotóztunk is, a legtöbbön mosolygok, még egyből szülés után is szuper képek készültek. :))

De persze mindenki másképp tudja viselni. Nekem fontos volt, h ne legyen megalázó a helyzet és ne csináljak olyat, amire nem lennék büszke.

(Persze biztos senki nem direkt csinálja, de örülök, h nekem úgy alakult, ahogy alakult)

Jah és nem volt érzéstelenítés és semmi fájdalomcsillapítás sem. :)

2013. dec. 27. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Én megmondtam a páromnak, hogy nem érdekel mit gondol, ha ordítanom kell, ordítani fogok. Nem ordítottam. Szerintem plusz erőt vesz ki az ordítás.
2013. dec. 27. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
De, de nem voltam kepes abbahagyni, pedig alapbol nem vagyok hisztis. A doki azt mondta, hogy nem baj, van aki nagyobb cirkuszt csinal.
2013. dec. 27. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Hihetetlen erőt kell kifejteni kitolás közben, ráadásul a legtöbb helyen olyan pózban, hogy ötször olyan nehéz, nem tudsz támaszkodni, nem tudsz kapaszkodni...

Nem, nem ciki.

Nézz meg egy súlyemelőt. Neki ciki, ha üvölt erőkifejtés közben? Naná, hogy nem, és erőt merít belőle!

2013. dec. 27. 22:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem magas a fájdalom küszöböm... hát ennyire nem. :) Az elején még vigyorogtam én is, hogy húha elkezdődött, hamarosan hárman leszünk, nem is féltem, mert nem tudtam mitől kell félni... aztán elindult a hullámvasút és nem bírtam. Ordítottam igen, csitított az orvos, hogy hagyjam abba, mert nem lesz erőm kinyomni a babát, hát éppen annyi még volt szerencsére.

Cikinek nem tartottam, így sikerült, én így szültem.

2013. dec. 28. 08:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nalunk, Becsben, konkretan mondtak, h engedd el magad, ne feszengj, ha ugy erzed hangot is ki kell adnod, legyen az sohaj, orditas, sikitas, engedd ki, ne tartsd bent, mert sokkal jobban tudsz koncentralni, ha nem kell feszengened. en hangosan nyogtem, de volt aki sikitott, es nem is szolt senki, sot biztattak. engem mondjuk abszolut nem erdekelt, h ott akkor azokkal a fajdalmakkal mit csinalok, ha nekem ugy jobb, vannak helyzetek, amikor nem tudod magadat kontrollalni, kordaban tartani, az erzelmeidet elrejteni, ennek nem is vagyok a hive, ettol vagyunk emberek.
2013. dec. 28. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Én csak a kitolásnál kiabáltam,de akkor eléggé.Igaz hamar megszületett a babám.Én utána szégyeltem magam,de nemtudom miért. Azt sem tudom miért kiabáltam,szerintem akkora adrenalin löketet kaptam,hogy csak na. :)
2013. dec. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!