Császárral szült anyucik! Szerintetek miért nem hat olyan sok esetben a gerinc érzéstelenítő?
Én simán szültem, de barátnőm császáros volt, és neki sem hatott rendesen az érzéstelenítés. Megvágták, szólt, hogy eléggé érzi, kikapták a gyereket és már altatták is. De még így is elég rossz élmény maradt neki.
Másik két barátnőm viszont pozitív élménynek élte meg, nem fájt nekik semmi, és nem érzetek semmit.
MInenesetre bízz benne, hogy most nálatok is minden jól fog alakulni.
egyébként csak érdekel,hogy vajon mennyire orvosi "hozzáállás" is..akik éreztétek,nektek volt fogadott orvosotok?illetve hol csinálták a műtétet?
Amúgy azért szerintem azt is látni kell,h hibaszázalék itt is van,de többen írták,h azonnal altatták őket ilyen esetben,szóval azért van egy vészforgatókönyv ilyen esetre,csak mondjuk miért nem alkalmazzák mindenhol(pl. nálad kérdező)?vagy nálatok nem voltak fájások,amiből kiindulhattak volna,h most akkor hat vagy sem? pl. a műtét előtt??mert engem pl. mikor készítettek elő mindenki azzal nyugtatott h,pár perc és vége a fájdalomnak...(pedig valamennyire engem is szadiztak,ugyanis a katétert még érzéstelenítő előtt tették fel..:s)
nagyon durva olvasni,h milyen hentesek vannak..
január 2,téged azért rögtön altattak,mikor szóltál,szóval szerintem te a "hibaszázalék"kategória lehetsz,akinek nem jól reagál a szervezete,nem?
Nekem is mondták,h érezhetek rángatást,de az normális,az szerintem viszont nem az,h érzed a szikét ahogy vág...
Kérdező,neked nincs lehetőséged megpróbálni természetesen szülni?Első vagyok,én megbeszéltem a dokimmal,h amíg minden rendben zajlik,ő nincs ellene,h hüvelyi úton szüljek,szóval nem műt automatikusan,persze sokkal hamarabb dönt a császár mellett,ha bármi gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!