Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szült anyucik!...

Császárral szült anyucik! Szerintetek miért nem hat olyan sok esetben a gerinc érzéstelenítő?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat ötleteket várok! Nagyon félek a közelgő császártól, az elsőnél durva fájdalmaim voltak közben. Altatástól tartok mert a baba nem lehet velem egy napig és ez a szoptatás rovására menne.
2013. dec. 26. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én háromszor szültem császárral, az első babát altatásban, a két lányomat spinális érzéstelenítésben. Megértem, hogy félsz, de nekem az altatásos után sokkal-sokkal rosszabb volt. Én is rettegetem a tűtől,komolyan, de olyan szerencsém volt, hogy mindkétszer nagyon klasszul eltalálták elsőre, pedig én is féltem, nagyon.
2013. dec. 27. 07:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudom, nem nyugtat meg, de én is nagyon félek. Az első császáromnál nekem sem hatott az érzéstelenítő. Borzasztó volt átélni, hogy vágtak és én meg feljajjdítottam. Megkérdezték, hogy érzem? Erre már nem igazán vártak választ, mert már aludtam is. A második császáromnál pedig úgy elszúrtak valamit, hogy reggel 8-kor volt a műtét és csak másnap délután 1-kor kelhettem föl. Igaz, itt sikerült elérzésteleníteni. Most január 2-ra van kiírva a műtétem, és nagyon félek. Bízom benne, hogy most kivételesen minden rendben lesz.
2013. dec. 27. 10:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Én simán szültem, de barátnőm császáros volt, és neki sem hatott rendesen az érzéstelenítés. Megvágták, szólt, hogy eléggé érzi, kikapták a gyereket és már altatták is. De még így is elég rossz élmény maradt neki.

Másik két barátnőm viszont pozitív élménynek élte meg, nem fájt nekik semmi, és nem érzetek semmit.

MInenesetre bízz benne, hogy most nálatok is minden jól fog alakulni.

2013. dec. 27. 13:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat! Azon gondolkodom vajon miért ilyen szadista módon végzik ezeket a műtéteket, ez elképesztő. Miért történik meg, hogy érezzük páran ahogy belénk vágnak... Aki azt írta, hogy január 2.-án szül, nagyon szorítok!! Az jövő hèt csütörtökön lesz...mindjárt túl vagy rajta.
2013. dec. 27. 16:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Megígérem, hogy megírom, hogy sikerült a műtét. (Január 2 voltam.)
2013. dec. 27. 18:21
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. dec. 27. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:

egyébként csak érdekel,hogy vajon mennyire orvosi "hozzáállás" is..akik éreztétek,nektek volt fogadott orvosotok?illetve hol csinálták a műtétet?

Amúgy azért szerintem azt is látni kell,h hibaszázalék itt is van,de többen írták,h azonnal altatták őket ilyen esetben,szóval azért van egy vészforgatókönyv ilyen esetre,csak mondjuk miért nem alkalmazzák mindenhol(pl. nálad kérdező)?vagy nálatok nem voltak fájások,amiből kiindulhattak volna,h most akkor hat vagy sem? pl. a műtét előtt??mert engem pl. mikor készítettek elő mindenki azzal nyugtatott h,pár perc és vége a fájdalomnak...(pedig valamennyire engem is szadiztak,ugyanis a katétert még érzéstelenítő előtt tették fel..:s)

2013. dec. 27. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Január 2 vagyok. Engem Egerben műtöttek. Fogadott orvos, fogadott szülésznő. Anyukám műtét előtt megkereste az altatóorvost is. Most Jászberénybe járok. Eddig pozitív tapasztalataim vannak. Remélem így is marad.
2013. dec. 28. 00:18
 19/22 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is végig mindent éreztem, a vágást, tépést, kapcsozást. Azt gondoltam ez normális, mert előtte felvilágosítottak hogy érezhetem. Tőlem meg sem kérdezték elzsibbadtam e, egyszercsak éreztem a szikét a hasamon. Ne haragudj hogy én is rossz példát írtam, talán most szerencséd lesz. Csak gondolj a babára, ennél nagyobb bíztatás nem is kell.
2013. dec. 28. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:

nagyon durva olvasni,h milyen hentesek vannak..

január 2,téged azért rögtön altattak,mikor szóltál,szóval szerintem te a "hibaszázalék"kategória lehetsz,akinek nem jól reagál a szervezete,nem?

Nekem is mondták,h érezhetek rángatást,de az normális,az szerintem viszont nem az,h érzed a szikét ahogy vág...

Kérdező,neked nincs lehetőséged megpróbálni természetesen szülni?Első vagyok,én megbeszéltem a dokimmal,h amíg minden rendben zajlik,ő nincs ellene,h hüvelyi úton szüljek,szóval nem műt automatikusan,persze sokkal hamarabb dönt a császár mellett,ha bármi gond van.

2013. dec. 28. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!