Ha szülés, illetve vajúdás közben magas a vérnyomás, akkor mi lesz?
Szia.Én három hónapja szültem.Nekem a legvégén már 160 as volt a vérnyomásom.A kiírás előtt három héttel befektetett a dokim ezért.Szépen lassan kaptam rá a gyógyszereket, mindig többet többet mert a vényomásom ingadozott így is.A végére már 10 szemet szedtem rá, naponta, két óránként.Na így tudták 120-130 körül tartani.Ja és én nagyon-nagyon vizesedtem.
Aztán egyszer csak a kiírás előtt négy nappal a reggeli vizitnél a főorvos mondta a dokimnak hogy ha a méhszájam is úgy áll, akkor másnap szülés, a sok gyógyszr miatt, meg nekem sok rossz nst-ém is volt.
Nekem szülés reggelén nézték még a terhesosztályon mielőtt átballagtam a szülőszobára, ott már nem nézegették.Amúgy 120/70 nel mentem szülni.Közben nem nézték, csak szülés után két órával, akkor meg 130/80 volt, tehát nem szaladt fel.Féltem én is hogy emiatt császár lesz, de hála az égnek nem lett, és ennek nagyon örülök.
Azonnal elhagytam a gyógyszert, és mire hazajöttem a kórházból már 100-110 volt csak.
Azért beszéld meg a dokiddal, de nem lesz ott baj szerintem.
Szép szülést neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!