Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés, illetve vajúdás...

Ha szülés, illetve vajúdás közben magas a vérnyomás, akkor mi lesz? Nyíregyházán mi ilyenkor a szokás?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem 180 volt megcsászároztak
2009. febr. 24. 09:25
 2/6 A kérdező kommentje:
és ezt akkor ott6 döntötte el a doki,vagy ez már előre így volt megbeszélve? és ugyan úgy hagytak vajúdni? meg kérdezthetem kinél szültél? csak azért érdekel ez az egész,mert nekem sose magas a vérnyomásom,viszont ha a védőnőhöz megyek,akkor 150-155 szokott lenni. és az csak egy védőnő. mi lesz akkor szülésnél? és éreztél valamit? az injekció fájt? volt beöntés?
2009. febr. 24. 09:34
 3/6 A kérdező kommentje:
még egy kérdés? katéter volt? és azt már csak akkor adnak,ha megkaptad a szurit? az fáj?
2009. febr. 24. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! Nekem is csak a védőbe volt magas(140), és engedtek szülni, pedig kórházba érkezéskor 160/115 volt. Később szülés előtt lement 130-ra!
2009. febr. 24. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Az elsö vagyok.egész éjszaka meg reggel 180 volt.ekkorfelvittek a szülöszobára és meginditották a szülést.reggel fél 7-től délután 3/4 négyig vajudtam,és utána császároztal meg.a katéter nem fáj abszolut.kis csípö érzést éreztem én.
2009. febr. 24. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
jah a szuri nem fájt.beöntés volt az sem vészes,a katétert me már az elején megkaptam és csak másnap reggel vették ki
2009. febr. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!