Kiváncsi vagyok, hogy mit csináltatok az otthoni vajúdás ideje alatt? (úgyértem van aki elkezd telefonálgatni stb. ) Ti mivel töltöttétek el azt az idöt amig bementetek a korházba?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 13:13
11/11 anonim válasza:
Én kb este 11-től vajúdtam, de akkor még fel sem fogtam, csak hajnalban. Szinte egész éjjel nem aludtam, ha igen, az is két fájás között történt, ami egy alkalommal kb 10perc volt. Az az érdekes, hogy volt, hogy ezalatt a 10perc alatt álmodtam is, aztán mikor felkeltem a köv.fájásra láttam, hogy alig aludtam vmt. Amikor jobban fájt, akkor beültem egy kád vízbe. Aztán reggel 8 fele bementem a kórházba, mivel egy CTG-re voltam előjegyezve. Akkor már 5perces fájásaim voltak, de a CTG semmit nem mutatott ki. Mikor megvizsgáltak, akkor mondták, hogy már 3ujjnyira nyitva van a méhszájam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!