Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor dől el, hogy a szülés...

Mikor dől el, hogy a szülés császáros lesz-e vagy természetes?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy az orvos szülés előtt pár héttel megmondja, hogy császárra lehet számítani, mondjuk a baba súlya miatt, vagy az majd menet közben dől el? Teljesen problémamentes terhesség esetén.
2008. júl. 13. 01:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha eleve adott valami probléma, akkor tudnak előre szólni, hogy császár lesz, de ha nincs semmi, akkor meg csak menet közben alakulhat úgy a dolog, amit ugye nem lehet kiszámítani! De nem kell félni szerintem a császártól, nekem az volt, és meg se kottyant. :)
2008. júl. 13. 01:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha problémamentes a terhesség akkor nem lehet előre tudni. Ma már a súllya miatt sem vacilálnak nagyn ezen. Ha meg tudod szülni akkor meg fogod szülni, ha nem akkor még mindig meg tudnak mebet közben császározni. De általában akkor szokott menet közben kialakulni a császár esélye, ha komplikáció lép fel szülés közben, vagy egyszerűen nem tágulsz tovább.

Ha faros a baba vagy mellső fali méhlepényes vagy, vagy az egészségetekre ártalmas lenne a szülés akkor császáros lennél, és akkor tudnád előre.

2008. júl. 13. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én problémamentes voltam és csak a szülés közben döntött úgy a dokim, hogy császároz, mert nem volt a baba feje jó pozicióban és nagynak vélte az utolsó ultrahangon. 4210g-al született meg a babám 3 hónapja.
2008. júl. 13. 02:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen probléma mentes volt a terhességem, de a baba nem nagyon akart kibújni. A 42. héten még teljesen zárt volt a méhszáj, fájásom egy darab nem volt és még a feje is kimozdult a vizsgálatoknál. Végül két nappal szülés előtt csináltak egy uh-ot, ott azt mondták hogy 4 kg fölött van a baba. Ezután a dokik úgy döntöttek, hogy nincs értelme megindítani a szülést, mert nagyon merev a méhszáj és nagy a baba. Programozott császárral szültem, a baby 4180 g lett. És én is nagyon gyorsan helyre jöttem. Varratszedés után (szülés után egy héttel) Már el is felejtettem, hogy műtöttek!

Sok sikert

2008. júl. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!