Szülés előjele lenne?
Figyelt kérdés
Már egy hete nagyon nehezen viselem magam aludni nem tudok sokat keményedek jóslók és derékfájás is van rendesen hasmenéssel:/ De most tegnap óta arc és száj dagadás ami ma reggelre csak fokozódott iszonyatos fáradtság étvágytalanság ma reggelre hányinger baba nem sokat mozog pedig nagyon aktiv baba /volt/ szerintetek meddig húzom még 37hetes km2013. dec. 7. 11:32
1/12 anonim 

válasza:

az arcpuffadás, hányás, hányinger, hasmenés lehet a szülés előjele. de ha beindul a szülés, ne ijedj meg, 37 hetesen már egészséges, életképes gyermeked születhet. persze nyilván az a legoptimálisabb, ha minél tovább maradtok egyben :)
én 36 hetesen szültem, magzatvízelfolyással indult, szóval nekem nem voltak ilyen előjelek, csak olvastam róluk.
könnyű szülést! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Uh szerint is minden rendben van nem lenne baj ha megszületne:) Már nagyon várom a kis lurkót:) És nem baj ha megkérdezem milyen sullyal született mekkora volt? és minden simán zajlott?
2013. dec. 7. 11:53
3/12 anonim 

válasza:

Igen, valószínűleg azok. Pihenj sokat, könnyű szülést !
4/12 A kérdező kommentje:
:) Részben nem is bánom:) köszönöm:)
2013. dec. 7. 12:00
5/12 anonim 

válasza:

Azért nem éppen ugy van az, ha a baba nem mozog,amennyit szokott nem àrtana az orvossal beszélned. Ezt komolyan mondom, nekem nem voltak ilyen panaszaim.
6/12 anonim 

válasza:

könnyű, 2 órás szülésem volt. a kisfiam 45 centivel és 2610 grammal született. hát picike volt, de 1 hónapos mérésen már 52 centi és 3400 gramm volt. úgyhogy behozta a lemaradást, és teljesen egészséges :) pihenj sokat!
ha nem mozog a babád, akkor tényleg érdemes megnézetni orvossal.
1. voltam
7/12 anonim 

válasza:

Ha nem mozog a baba, akkor orvos. Ennyi idősen halt meg a babám, a köldökzsinór miatt! Nem játék!
8/12 anonim 

válasza:

Szia. Én 37hét 1 napra szültem 2760 gr, 49 cm. Nem volt egy vasgyúró, de hamar behozta. Az én babám ficánkolt még a szülés napján is rendesen. Ha bármi szokatlant tapasztalsz, inkább lásson orvos.
10/12 A kérdező kommentje:
Még mindig egyben vagyunk:)
2013. dec. 10. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!