A győri kórházban mennyire tartják be szigorúan, hogy a látogatók nem mehetnek be a kórtermekbe?
Figyelt kérdés
Megmondom engem az aggaszt a leginkább, hogy a párom nagyjából ki lesz rekesztve a kislánya első óráiból...Apás szülésre készülünk, és elvileg 2 órát utána együtt lehetünk a szülőszobán. Nyilván ez tényleg elvileg, hiszen, ha sok a szülés, nyilván nem. De hála egy új szabálynak, Győrben a látogatók nem jöhetnek már be a kórterembe, a folyóson, ill. étkezőben lehet velük találkozni. Így érdekelne a nemrég itt "vendégeskedőktől", hogy ezt betartják-e tényleg? Félek, hogy ki leszünk dobva a szülőszobáról, és akkor mehet haza, mert szülés után egyből tuti nem fogok műanyag székeken üldögélni...Köszönöm a válaszokat!2013. dec. 4. 07:41
11/15 anonim válasza:
Az apukát nem fogják kidobni a gyermekágyról rögtön a szülés után, benn maradhat veletek egy picit. Talán az apuka az, akiért nem fognak szólni, ha benn lesz a néha a szobában. De szerintem senki másnak nincs benn helye. Mi voltunk mostanában látogatóban, én betartom, mert emlékszem, hogy mikor én feküdtem benn babával, piszkosul zavart, hogy mikor épp nem nálam volt látogató, akkor sem lehetett normálisan pihenni, mert a szomszédnál meg voltak. Szülés után pedig lehet üldögélni még, mert a varrás miatt még hat az érzéstelenítő. A másnap az, ami nehezebb.
12/15 anonim válasza:
Ja még valami: szerintem a 2 órás megfigyelést azt elég szigorúan veszik. A VIP szobában viszont fogadhatsz látogatókat azt hiszem, azért nem szólnak.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég lenne az is, ha csak az apukát beengednék néha, nem akarok én sem komplett lakodalmat tartani:) Elveszik szülés után az újszülöttet, hogy tudjon anyuka pihenni? Nekem ez elég újdonság lenne, mivel anno még akkor sem hagyhattam a csecsemősöknél 2 órára, ha nagyon fáradt voltam (mondjuk engem főleg a szobatársam gyereke készített ki).
2013. dec. 4. 14:58
14/15 anonim válasza:
Igen, nem lehet bemenni, pár éve még boldog-boldogtalan bemehetett a szobákba Győrben. Szerencsére ez megváltozott. Így a legjobb mindenkinek. Nem biztos, hogy annak örülnék, hogy egy másik apuka/nagymama esetleg meglátja, hogy elönt engem a vér, vagy hogy szoptatok. Tudomásul kell vennünk, hogy nem egyedül vagyunk a kórteremben. Ha a pereputtyot magunk körül akarjuk tudni, akkor fizessük meg a vip szobát.
15/15 anonim válasza:
Ismerősömhöz az apuka bemehetett a szobába, bár nem sokat. A babát szerintem nem viszik el, tőlem nem vitték el, és mástól sem nagyon, akit ismerek. Bár ha az anyuka, vagy a baba állapota indokolja, akkor biztosan elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!