Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A győri kórházban mennyire...

A győri kórházban mennyire tartják be szigorúan, hogy a látogatók nem mehetnek be a kórtermekbe?

Figyelt kérdés
Megmondom engem az aggaszt a leginkább, hogy a párom nagyjából ki lesz rekesztve a kislánya első óráiból...Apás szülésre készülünk, és elvileg 2 órát utána együtt lehetünk a szülőszobán. Nyilván ez tényleg elvileg, hiszen, ha sok a szülés, nyilván nem. De hála egy új szabálynak, Győrben a látogatók nem jöhetnek már be a kórterembe, a folyóson, ill. étkezőben lehet velük találkozni. Így érdekelne a nemrég itt "vendégeskedőktől", hogy ezt betartják-e tényleg? Félek, hogy ki leszünk dobva a szülőszobáról, és akkor mehet haza, mert szülés után egyből tuti nem fogok műanyag székeken üldögélni...Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 4. 07:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt minden kórházban szigorúan betartják. Gondolj bele, abban a kórteremven nem csak te leszel, hanem másik 1-2-3 anyuka, akiknek pont nincs szüksége mások hozzátartozónak társaságára, mikor éppen frissen szülten kínlódnak, vagy szoptatnának, stb.

Megértem az aggodalmadat, én is szülés előtt állok és már többször átfutott az agyamon ugyanez, de tekintettel kell lenni másokra is. Vagy fizetni egy VIP szobáért és oda az megy akit akarsz.

2013. dec. 4. 07:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez mennyire új szabály? Csak mert eddig is így volt, én olvastam a házirendet tavaly. Mégis bement mindenki a kórtermekbe. De a kórtermekben is csak látogatási idő alatt lehet valaki, tehát ha te éjjel szülsz, őt kidobják a 2 óra után. Nálunk is így volt. Annyit sem engedtek meg, hogy legalább a cuccomat ő hozza a kórteremig.
2013. dec. 4. 08:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Halistennek nem mehetnek látogatók a szobákba. Faxa, amikor az ember lánya próbál kikaszalodni az ágyból egy szál háló ingben, közben a masik ot apuka/nagymama/akárki ott lebecol. Fizess meg egy egyágyas szobát, oda az megy,a ki akar.
2013. dec. 4. 08:00
 4/15 kíváncsicska ***** válasza:
Én zalaegerszegen szültem bababarát kórházban.Ott sem mehet be apuka, sem senki a kórterembe.Ettől függetlenül ki lehet bírni apának is azt a pár napot a és utána be lehet pótolni az elmaradást.Jobb mindenkinek, ha nincs látogatás a kórteremben.
2013. dec. 4. 08:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát nézzétek, én 5 éve szültem Győrben, akkor még be lehetett menni. És a szobatársam férje ott volt reggel 8-tól este 10-ig. És nem állítom, hogy nem zavart, mert de, nagyon zavart. De azt sem tartom a legjobb megoldásnak, hogy a folyóson kell lébecolni az újszülöttel...Ja, megfizetném az 1 ágyas szobát, ha lenne rá kapacitás..
2013. dec. 4. 08:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Én szívesen voltam a folyosón, olyan meleg volt a kórtermekben, semmi levegő. Még éjszaka is kijártam vele sétálni, ott tudott csak aludni. Mondjuk én császáros voltam, elüldögéltem bárhol. De elvileg minden kórteremben van ilyen lyukas közepű szék a gátmetszéseseknek, nyugodtan kiviheted, ha azon jobb ülni.
2013. dec. 4. 08:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, és neked is igazad van, de annak is, aki nem kiváncsi a többiek látogatóira...

Ezért én pl. mindenképp alapítványi szobát szeretnék majd.

2013. dec. 4. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
nem beszélve a fertőzés veszélyről....utcai ruhában egy csomó ember behurcolják a bacikat az újszülöttnek meg a frissen szült anyukának.3 nap a kórház ennyit ki lehet bírni.
2013. dec. 4. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát azért az se semmi, hogy most az új szárnyban a fertőző osztályon kell végigmenni, hogy bemehess a koraszülött osztályra. Aztán ha nincs hely a szülészeten a gyerekosztályra teszik be a babát a mindenféle beteg gyerekek közé.
2013. dec. 4. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam ott, az alapítványi szobában fekvő nőnek egész nap ott volt a pereputtya a folyosón, este 9kor még ott rohangáltak és sikongattak a rokongyerekek. Az se volt jobb. Bár neki biztos.

Na de tökmindegy, hogy a kórteremben, vagy a folyosón, látogatási időn kívül nem lehet ott senki a VIP-eseken kívül, hiába szülsz akkor. De akkor még úgysem adják oda a babát, ki kell pihenned magad.

2013. dec. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!