Mennyire jók, a bababarát kórházak?
Elég rosszat hallottam róluk.
Ha az anyának nincs teje pl.

Nagyon jók! Ha a táp miatt félsz, legyen ugrásra kész valakid a közelben, aki visz be tápot és vizet! Nálunk bejött.
Szombathelyen szültem, amitől elvették a címet. Nem csoda... De az éheztetést tartották. A lényeg, h. ne stresszelj, mert nem mindig az a bajuk, hogy éhesek. Amikor lett tejem, akkor is visított! Meg kell szokniuk a "kintet".

Ahol én szültem végig velem volt a gyerek. Ha akartam leadhattam a nővérkéknek. Szóval elég jó volt, mert azért pihenni is lehetett. Viszont a "tanítást" nem nagyon vitték túlzásba. 1. nap bejött egy nő, elhadart valami betanult szöveget a szoptatásról, és annyi. Aztán szoptattam, ahogy tudtam.
Meg negatívumként hallottam ugyanerről a kórházról, hogy koraszülött babákat oda sem adják az anyának. Egy ismerősöm bent volt 1 hónapig, mellgyulladása lett, aztán elapadt a teje, a gyereknek meg adtak tápszert. Pedig még a betegjogi képviselőhöz is elment. Na, ez mennyire bababarát?

Én Miskolcon szültem,és annyira nem voltam ám megelégedve csak kb 2csecsemős volt normális.
Nem igazán mutatták meg hogyan kell szoptatni,így alig evett,besárgult,folyton vitték kékfénybe,éjszakánként fejtem,és fejtem,és vittem fel neki a tejet h egyen,de nem evett,nem volt hajlandó.A nővérke elárulta h sehogy sem tudják megetetni,sem pohárból,sem kanállal,és már megpróbálták a cumisüveget is-alig merte elárulni merthogy ugye tilos használni-de abból sem evett,és hajnal 3kor mikor épp lefejtem az összes tejemet-hozta a nővérke h nem eszik szoptassam meg.Na ugyan miből?Mikor mindegyszálig kifejtem.Aztán hozta nekem a cumisüveget h de dugjam el,nehogy meglássa valaki-pedig tudtam volna szoptatni,mert utána jött egy nagyon aranyos csecsemős és megmutatta,utána ment is rögtön.és megvolt az adagja is-boldogan újságolta-csak miattam jött le h elmondja h végre rendesen eszik,és neki köszönhettem!A többiek???HÁt, elég bénák.Pelenkázni sem tanítottak,a másik anyuka mutatta meg,aztán bekakált a lányom és én tisztába raktam,majd pont jött a csecsemős,én boldogan újságoltam h tisztába raktam,erre lebaszott h miért,nem lett volna szabad,mert így nem tudja lemérni h mennyit evett!!!!!!!!!!DE nekem egy szóval sem mondta senki h nem lehet tisztába rakni!Ráadásul hagyjam a szarban amíg méltóztatik lejönni valaki elvinni mérni??????
Egyébként maga a szülés csodálatos volt,remek szülésznővel és orvossal,nem gondoltam h ha már a szobámban leszek babástól-akkor jönnek az ilyen alapvető gondok.A többség nem végezte rendesen a munkáját!

Előző vagyok-azt elfelejtettem h alapjában véve nagyon jó h ott lehet veled a baba,mikor már nem kellett fénybe vinni és velem lehetett éjjel nappal,és már tudott szopizni is akkor már mindent szebben láttam.Jó volt h a szobánkban volt Wc,zuhanyzó,csak mi használtuk.Szülés után jött a nővérke és segített kimenni Wc-re,meg zuhanyozni-egyedül nem is lehetett-3órával szülés után!
A kaja jó volt nagyjából,mindig volt meleg tea az asztalon.Ha elfogyott hoztak újat,merthogy innunk kell eleget,ha esetleg valakinek nem lenne bennt elég.És én imádom a teát,így örültem nagyon.
Éjszaka pedig nem keltem fel a többi babára,csak az enyémre,de tényleg.
Első éjszaka (18órára született meg a lányom)nem hagyták ott mert ilyenkor hagynak pihenni,és másnap reggel 6után hozták először.De utána velem volt,már csak kékfénybe vitték el,meg fürdeni.
Szóval mindenképpen jó.Én nem bírtam volna ki h csak 3óránként kapjam meg 15percre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!