Ti hogyan döntenétek ebben az esetben?
Előre szólok, hogy nem vitát akarok generálni!!!
A helyzet a következő. Januárra várjuk a 2. lányunkat. Az első is császárral született farfekvés miatt.
Én nagyon szeretnék hüvelyi úton szülni, de ez csak akkor lenne lehetséges, ha bevállalnám saját felelősségre. Félnek a hegszétválástól (most 5,9mm), mert akkor ugye 3 percen belül a műtőben kell lenni, stb.
Nagyon nehezen épültem fel az első császárból, fél év kellett hozzá. Nem akarom ezt újra átélni, de viszont félek, hogy rosszul sülne el a dolog.
Ti mit választanátok?
Köszönöm!
9-esnek:
Nekem azt mondta az altato orvos, hogy kerni fogja a 24 orat. Aztan 8 ora mulva megjelent a nappalis nover, hogy o megy haza es rlotte felallit. Mondtam, hogy engem biztos nem! Hivattam a dokimat, a foorvost, meg az anesztest, persze nen jottek, de legalabb a nover rendes volt, felment a mutobe, megkerdezte, hogy miert indokolt nalam a sok fekves, az altato orvos pedig az elozmenyekre hivatkozott. Igy azbejszakas nover hajnalban, 18 ora utan alitott csak talpra es semmi bajom nem volt. A lanyom onnantol csak furodni volt a csecsemo osztalyon:)) ami nekem most is bent van a borondben: 1/2 literes asvanyviz+szivoszal es a gurtni. Amit a ferjem az agy ket vegehez kotoz es azzal konnyebben fel tudok kelni. Eddig mind a ketszer segitett, nektek is ajanlom!
Köszi a választ,ezek szerint akkor ezek a dolgok nem biztos,h nálam is beválnak..:(Ugye nekem megvolt a 24 óra,itattak is rendesen,és mégis,mikor már kevesebb fájdalomcsillapítót kaptam,szinte elviselhetetlenné vált...
Még amiben bízom,ha császárra kerül a sor,sokan mondták a koffeint,szóval lesz nálam tea,kávé,minden:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!