Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogyan döntenétek ebben az...

Ti hogyan döntenétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vitát akarok generálni!!!

A helyzet a következő. Januárra várjuk a 2. lányunkat. Az első is császárral született farfekvés miatt.

Én nagyon szeretnék hüvelyi úton szülni, de ez csak akkor lenne lehetséges, ha bevállalnám saját felelősségre. Félnek a hegszétválástól (most 5,9mm), mert akkor ugye 3 percen belül a műtőben kell lenni, stb.

Nagyon nehezen épültem fel az első császárból, fél év kellett hozzá. Nem akarom ezt újra átélni, de viszont félek, hogy rosszul sülne el a dolog.

Ti mit választanátok?

Köszönöm!

2013. nov. 28. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam nem kérdés, én nem szeretnék természetes úton szülni császár után, tehát én kérni fogom, hogy császár legyen. A férjem orvos, ő győzött meg, és én benne bízom.
2013. nov. 29. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:

9-esnek:

Nekem azt mondta az altato orvos, hogy kerni fogja a 24 orat. Aztan 8 ora mulva megjelent a nappalis nover, hogy o megy haza es rlotte felallit. Mondtam, hogy engem biztos nem! Hivattam a dokimat, a foorvost, meg az anesztest, persze nen jottek, de legalabb a nover rendes volt, felment a mutobe, megkerdezte, hogy miert indokolt nalam a sok fekves, az altato orvos pedig az elozmenyekre hivatkozott. Igy azbejszakas nover hajnalban, 18 ora utan alitott csak talpra es semmi bajom nem volt. A lanyom onnantol csak furodni volt a csecsemo osztalyon:)) ami nekem most is bent van a borondben: 1/2 literes asvanyviz+szivoszal es a gurtni. Amit a ferjem az agy ket vegehez kotoz es azzal konnyebben fel tudok kelni. Eddig mind a ketszer segitett, nektek is ajanlom!

2013. nov. 29. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi a választ,ezek szerint akkor ezek a dolgok nem biztos,h nálam is beválnak..:(Ugye nekem megvolt a 24 óra,itattak is rendesen,és mégis,mikor már kevesebb fájdalomcsillapítót kaptam,szinte elviselhetetlenné vált...

Még amiben bízom,ha császárra kerül a sor,sokan mondták a koffeint,szóval lesz nálam tea,kávé,minden:D..

2013. nov. 29. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez jo, es mar most mondogasd magadnak, hogy minden rendben lesz, nem fog fajni, hamar felepulsz. Sok minden, reszben ez is agyban dol el... Na meg persze sok mulik az orvoskon. Azert ab6 ora kicsit kevesnek tunik, de nezd a jo oldalat, annyival hamarabb foghatod a picit a kezedben:))
2013. nov. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!