Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hogy döntenétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Külföldi munkaajánlatot kaptok, de közben összejöttök egy jóképű férfival, egymásba szerettek, de a munka vár kint.
Hogy döntenétek?
Kimennétek dolgozni külföldre, és a szerelemeteket itt hagynátok magára,
vagy itthon maradnátok, közös jövőt terveznétek?
2013. ápr. 3. 16:28
1/4 anonim válasza:
attól függ, melyik a fontosabb éppen, a munka, vagy a párkapcsolat, ez élethelyzettől függ, aki most az egyikre voksol, holnap a másikra...döntsd el te magad, a te életed
2/4 anonim válasza:
Az függ a kapcsolattól is, mennyire biztos. Törekednék egy "kecske is jóllakik, káposzta is megmarad" megoldásra.
3/4 anonim válasza:
Kimennék a helyedben, és ha a pasi szeret, akkor megvár, vagy pár hónap mulva átvariálnám a helyedben az életem, meló szempontjából.Aki szeret-megvár.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha igazán szereted, nem gondolkodsz ezen, és a külföldi munkát nem fogadod el. Én megismertem egy külföldi férfit, és egymásba szerettünk annyira, hogy habozás nélkül eltudtam jönni Magyarországról, ott hagyva a jó munkahelyemet, barátaimat, családomat, a megszokott életemet. Ő nekem mindennél többet jelent. De ha Ti nem rég ismerkedtetek meg, lehet, h nem elég szoros még a kötelék, és érthető, hogy vacilálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!