Ilyen esetben ti hogy döntenétek?
Figyelt kérdés
az ex pasim megcsalt és most mikor szakitott a csajával megint nagyon jóba lettünk... én nagyon szeretem, kavartunk meg minden mondta h jöjjünk össze megint de titokba de én ugy nem akarom ha titkol most le akar feküdni velem vagy legalább h kiverjem neki de ugyis az lenne h akkor szopjam is le és aztán már nincs megállás de szüzek vagyunk még!! mindketten akarjuk de nem akarok ribancnak tűnni ez miatt h ugy történnek ezek a dolgok h nem vagyok vele együtt!! segitsetek mit kéne tennem??2012. nov. 24. 01:14
1/12 anonim válasza:
Önbecsülés az nincs benned mi? Egyáltalán nem zavar, hogy anno megcsalt? Neked ez így mind rendben van? Én össze nem jönnék valakivel még egyszer aki úgy tűnik benned is ennyire a szexet látja éés meg meg is csalt. Nem valami megbízható... Ja, és még le is akar tagadni, vajon miért? De ez nem is kérdés?
2/12 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témában: Leszopom
:DDDDD
3/12 A kérdező kommentje:
Minden csaját letagadja, nem csak engem!! gyerekes még!
2012. nov. 24. 01:20
4/12 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból... Hány éves vagy?
5/12 anonim válasza:
jah.
szüzen aztán rohadt nagy casanova lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok!
2012. nov. 24. 01:29
8/12 anonim válasza:
gyerekes még? akkor minek akarsz vele lenni és lefeküdni vele? és elgondolkodtál már azon, miért tagad le mindenkit? mert nem az az ok, hogy gyerekes. -.-
9/12 A kérdező kommentje:
talán mert még szeretem!... akkor szerinted mi az oka h letagadja a csajait??
2012. nov. 24. 01:35
10/12 anonim válasza:
ennyi ésszel menj el prostinak szerintem :D többre úgysem fogod vinni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!