Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ilyen esetben ti hogy döntenétek?

Ilyen esetben ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés
az ex pasim megcsalt és most mikor szakitott a csajával megint nagyon jóba lettünk... én nagyon szeretem, kavartunk meg minden mondta h jöjjünk össze megint de titokba de én ugy nem akarom ha titkol most le akar feküdni velem vagy legalább h kiverjem neki de ugyis az lenne h akkor szopjam is le és aztán már nincs megállás de szüzek vagyunk még!! mindketten akarjuk de nem akarok ribancnak tűnni ez miatt h ugy történnek ezek a dolgok h nem vagyok vele együtt!! segitsetek mit kéne tennem??
2012. nov. 24. 01:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Te is gyerek vagy,látszik, nem sok önbecsülésed van ez is látszik,megcsalt,majd mikor szakított az új csajával te tárt lábakkal fogadod,ehhez csak gratulálni tudok...
2012. nov. 24. 07:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, megcsalt téged szóval itt van az a dolog ami miatt én úgy behúztam volna neki, hogy most is az intenzíven lenne.

Kavartok? Tudod hogy minden nőjét megcsalja, és hiába fáj az igazság arra kellesz neki, hogy leszopd, kiverd neki és lefeküdj vele. Csak kihasználna. A szüzesség nemcsak egy dolog, hanem egy olyan kincs amit a lánynak meg kell gondolnia , hogy kinek adja oda. Most tegyük fel lefekszel vele, utána lesz egy olyan fiú aki talán az igazi akibe bele leszel zúgva, nem fog megcsalni, és szeretni fog. Na neki adnád oda szívesebben vagy annak a fiúnak aki megcsal, és egy menetre kellesz neki.Szóval ha rám hallgatsz lekoptatod a pasit.

2012. nov. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!