Milyen érzés, ha elfolyik a magzatvíz? Milyen mennyiségű?
Figyelt kérdés
Még nem szültem és kíváncsi vagyok, ez milyen érzés? A filmekben mindig úgy mutatják, mint egy nagy tócsát. De gondolom a valóságban, nem teljesen így van. Vagy de? :) Köszönöm a válaszokat és bocsánat, ha ostobának tűnik a kérdésem, de szeretnék mindenről tájékozódni, ami majd engem is érinteni fog, ha oda jutok.2013. nov. 28. 11:01
11/16 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok, biztos nagyon egyéni, nekem a pisilés/bepisilés érzettel abszolút nem volt kapcsolatba hozható. :)
12/16 anonim válasza:
Nekem repesztették. Pont olyan érzés volt, mintha bepisiltem volna, csak ezt nem tudtam volna visszatartani. Szép nagy mennyiség folyt ki. Borzasztó hülyén éreztem magam, hogy fekszem az ágyon, és csorog ki a cucc.
13/16 anonim válasza:
Én még szülés előtt vagyok. Azt mondta a szülésznő, hogy ha legalul reped meg, a baba feje előtt, akkor özönvíz. Ha valahol a baba feje felett, akkor csak szivárogni fog.
14/16 anonim válasza:
nekem is pukkant a hasam,aztan "fel pattantam" az àgyról,de mar folyt is,beraktam egy betètet,de minek?kb 10mp alatt átázott.A kórhàzba mire be èrtünk a tèrdemig vizes volt a gatyàm.Mèg jó,h èjszaka volt,nem voltak emberek az úton.Aztàn mikor vizsgàlt meg az orvos(jó bunkó doki volt)le spricceltem vízzel:) Nem tudott előle elugrani sem,lelőttem:)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Lányok, nagyon kedvesek vagytok! :) Hát elég komolyan hangzik ez a dolog, nem semmi! :D De hát természetes, így nincs mit tenni, ezzel jár a kisbaba. Köszi, hogy megosztottátok velem az élményeiteket!
2013. nov. 29. 09:23
16/16 anonim válasza:
Nekem vajúdás közben, már nagyon benne voltam, 3 perceseknél talán. OLyan érzés volt, mint egy orgazmus. Annyira jó volt! Egy pár másodpercig lebegtem, aztán pedig bedurvultak a fájások, mert ugye nem volt már ott az a puha réteg, ami a fejet a méhszájtól elválasztotta... De maga a magzatvíz elfolyása csodálatos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!