Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes km vagyok egy ujjnyir...

37 hetes km vagyok egy ujjnyira nyitva vagyok az baj csak keményedéseket érzek a pocimban föleg este? Aki szült már milyen érzés ha elfolyik a magzatviz? Még mennyi lehet? Nov 8 ra vok kiirva de azt mondták okt 26-ig nem huzzom ki.

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia :O)

Én nov 7re vok kiírva!

És én is félek,h elöbb jön,bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam,de a doki akkor mondta,h 57cm és 3200-3500 között van,szóval nagy baba lesz!

Sőt a 7en majd leszakadt a derekam,sugárzott a combomba,1,5 órán kersztül rendszertelenül fájt,keményedett a pocim,majd remegett a belsőcombom..szóval én már azt hittem,h itt az idő,de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :)

Miért mondta neked a dokid,h okt 26ig nem húzod ki? Ezt miből látta?

Várom válaszod :O) -köszi!

2009. okt. 18. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha keményedik,akkor mindenképp tedd magad vízszintesbe! Nekem pl este a meleg zuhany után szokott és akkor nem is vok jól! Pihenj! :O)
2009. okt. 18. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, Én 37+2 hetesen szültem mert szivárgott a magzatvíz. Nem éreztem semmit csak azt hogy csurog valami de kicsit. Mintha erős folyást éreznél. Aztán bementünk a kórházba és ott ment el a víz. Érzés nélkül csak azt éreztem mintha leöntöttek volna egy vödör vizzel deréktól lefele. :) Szóval áztam. De akkor már az nem érdekelt. :)
2009. okt. 18. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés.Öszinte leszek nem kérdeztem rá mert ideges voltam több mint 4 órát vártam rá.De a védönöm is azt mondta,hogy nem huzzom ki mert elvileg okt 26-án kéne mennem uh-ra.De megyek majd 22-én dokihoz akkor megkérdezem töle.Meg az az igazság sokat hiztam 25 kg-nál járok.De én is gyanitom hogy jövöhét végére meglesz ez nöi megérzés.De majd meglátjuk az a lényeg,hogy minden oké legyen.
2009. okt. 18. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mind a háromszor magzatvíz elfolyással indult. Az elsőnél teljesen váratlanul, minden előjel nélkül elkezdett folyni, először picit, lefeküdtem, utána mikor feláltam nagyon. A másodinál előző nap délután 15 perces fájásaim voltak, bele feküdtem egy kád meleg vízbe és elmult. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz. A harmadiknál is csak elfolyt a magzatvíz, mondjuk itt már elég sokat keményedett a hasam. Ja, az első 34 hétre, a második 38 hétre, a harmadik 39 hétre született. Én is csak keményedéseket éreztem, a görcsök a magzatvíz elfolyás után jöttek. Ha elfolyik a magzatvíz én ahoz tudnám hasonlítani, mintha pisilnél ,csak ezt nem lehet megállítani. Nem sokára babázol.:O) Könnyű szülést és jó egészséget kívánok.

2009. okt. 18. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeretem ezt a nem húzod ki addig dumát...

A 29. héttől koraszüléssel voltam fenyegetve, feküdtem kórházban is visszatartáson, majd 8 napot túlhordtam....

Erről ennyit.

A magzatvízet egyáltalán nem éreztem folnyi, mikor a doki repesztette a burkot.

Miért lenne baj, hogy csak keményedéseket érzel? Mit sezretnél ég érezni?

2009. okt. 18. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat !!!!!
2009. okt. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!