Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés, amikor elfolyik...

Milyen érzés, amikor elfolyik a magzatvíz?

Figyelt kérdés

úgy értem, észre lehet venni mindig? vagy vannak olyan helyzetek, amikor nem, pl. mi van, ha zuhanyozás közben megy el?

azon kívül, hogy látom, hogy elfolyt, érzek is v.mit?

ha éjjel megy el, alvás közeben, biztos, hogy észreveszem. mi van, ha csak órákkal később ébredek fel és akkor látom?

légyszi írjátok le, hogy nálatok hogy volt. nagyon parázok, hogy nem fogom észrevenni időben.

2008. aug. 2. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ne félj, észreveszed. Ha picit szivárog csak, az is sokáig tart, mintha a pisid csorogna csak nem tudod visszatartani, szóval ha a zuhanyzóból kijössz, nyilván észreveszed. Nekem pont zuhanyzás után folyott el, leültem felrángatni a zoknimat és ahogy leért a fenekem, vmi pici roppanást éreztem belül, mintha a vállam roppanna egyet (nem fáj!!) csak a hasamban, és elkezdett ömleni. jó sokáig, mert a baba feje nem volt még teljesen beékelődve, szóval a vajúdás alatt is végig folydogált. Éjjl is feltűnik szerintem, valószínű a természet ezt úgy oldotta meg, hogy mindenképp feltűnjön :) Amúgy azt mondják, ritkább az így kezdődő szülés, először inkább a fájások szoktak kezdődni. Igazából olyasmi érzés mikor folyik, mint mikor szeretkezés után a végtermék kicsordogál a hüvelyből, hiába feszítesz rá, nem lehet visszatartani.
2008. aug. 2. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem éjjel folyt el, vagyis akkor kezdett el szivárogni, aludtam és hirtelen kipattant a szemem, éreztem, hogy valami folyik, és rögtön tudtam, mi az. Szerintem ez ösztön. Most várom a másodikat, és még mindig parázok, hogy biztos tudni fogom-e, amikor itt az idő :-))))

Pedig tényleg tudja az ember.

2008. aug. 2. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
én kis pukkanást éreztem a hasamban és utánna hogy valami folyik.
2008. aug. 2. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam szülés fájásokkal indult meg és a kórházban mikor feküdtem a fájásmérőn egy hatalmas fájás tetőpontján éreztem egy pattanást ( egyátalán nem fájt ) és mint egy zuhatag úgy robbant ki a sok víz. Mondta is a szülésznő, hogy szerencsém van hogy ez a sok víz nem a hitvesi ágyban folyt el. Utána iszonyú erősen lettek a fájások és a víz elfolyását követően 1 óra múlva már megvolt a kisbabám.
2008. aug. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!