Van aki ordított vagy hangosan szült? és milyen fajta ordítás?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 22:50
11/16 anonim válasza:
Egyszer elsirtam magam,de tok egyedul voltam es le se sz..rtak.Majd vegre bekuzdotte magat egy baratnom,megfogta a kezem es tartotta a lelket bennem!Nem kiabaltam,mar nem is lett volna ra erom...viszont a folyoson valaki nagyon atkozodott,orditott "ooo istenem,ezt miert...miert..." ...elegge idegesito lehetett de max az ott dolgozoknak,engem legalabb kizokentett az egyhangusagbol .-)
12/16 anonim válasza:
A vajúdás alatt sóhajtoztam, esetleg nyöszörögtem. Ordítani nem volt ingerenciám, de sírni szívesen sírtam volna, de visszatartottam.
Kitoláskor viszont jöttek hangok. Igazából nem is ordítás volt, hanem olyan hörgés szerű, torokból. Utána fájt is a tokrom egy kicsit pár napig.
13/16 anonim válasza:
Én kitolásnál nyögtem, de szóltak, hogy ne tegyem. Persze magamtól is rájöttem, mert nyomás előtt mély levegőt kell venni, és amíg bent van a levegő, addig teljes erődből nyomsz.ha közben kinyitod a szád, akkor "elmegy" a levegő, és nyilván valamiféle hangot ad ki közben az ember. Nekem így sikerült szinte hangtalanul szülni, saját érdekünkben :) Persze tudtam volna ordítozni,mert nehéz szülés volt, elakadt a babó.
14/16 anonim válasza:
én is úgy készültem, hogy majd csendben leszek, de nem jött össze. ilyen dünnyögő hanggal kezdtem, majd egyre hangosabb voltam, de a végére (kitolás) elnémúltam. A párom csak farkasűvöltésként emlegeti és mindíg jót mosolygunk rajta:)
15/16 anonim válasza:
szia,én egész vajudás során nem szoltam nem kiabáltam mértük az idöt és sohajtoztam,a tolóknál már nem birtam ugy éreztem szétszakadok,közben kiderült h a pici nem tud átbujni a medencecsontomon hiába próbál ugyhogy császár lett a vége,ezzel eggyütt 4,5 ora alatt megletta babám és csodás volt minden perce,azért kicsit cikinek éreztem h a toloknál nembirtam csendben maradni de a dokim nagyon kedvesen csak annyit mondott vannak nállam rosszabbak is és még varratszedésnél meg is dicsért.könnyü szülést kivánok
16/16 anonim válasza:
Néha mondtam egy "nem bírom tovább"-ot,meg nyöszörögtem,halkan.
A tolófájásoknál meg semmi hangom nem volt,utána meg is lettem dícsérve h milyen ügyes voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!