Miért nem "szeretik" a kórházakban, ha valaki hangosan szül?
Ha kiabálsz nagyobb erőfeszítésre vagy képes, lásd küzdősportolók.
Idegesíti őket, zavarja a munkában ennyi.
Haldoklóra is lazán rászólnak, hogy ne nyöszörögjön.
Mert rengeteg energia megy el még csukott szájjal is és könnyebben szül aki csendben teszi. Női kl-en dolgoztam:)
Jó babázást:) most már túl vagy rajta, ne foglalkozz vele mit mondtak.
Meg gondolom nem akarják megijeszteni a többi még esetleg csak vajúdó nőt, aki hallja.
Barátnőm végighallgatta egy cigányasszony szülését, aki úgy üvöltött,mint,akit nyúznak. Gondolhatod első gyereknék milyen állapotba került ettől!
Tényleg nem tudsz olyan hatákonyan nyomni.
Ez tény.
De ezen felül hallottél te más hangos nőt szülni?
Mert én igen,és őszintén mondom az ideg majd meg ölt,hogy hallom hogy szenved és kiabálés nem tudk segíteni neki hogy ne szenvedjen meg amúgy zavart is a vajúdásban.
Értem, amit írtok, de elsősorban 96%-os válaszolóval értek egyet, hadd csináljam már ott úgy, ahogy nekem jól esik. Amúgy 10-15 percről van szó (4-5 nyomás), előtte 1 órát sem vajúdtam összesen. Ez a 2. szülésem, az elsőt halkan csináltam végig 10 órán keresztül, igaz eda-val, de azt az utolsó 1 órában már nem kaptam., tehát tudom, hogy elmegy az energia, ha kiabálok. De most nem tudtam kontrollálni magam. Ja, és első szülésemnél vajúdás közben hallottam hangos szülést, akkor még csak kerekedett a szemem, hogy ilyet is csak filmekben láttam/hallottam. Pedig akkor mondták is, hogy ő sem kapott semmilyen fájdalomcsillapítást.
Na mindegy. Csak érdekelt a véleményetek.
Halk, visszafogott szülést kívánok mindenkinek :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!