A ferjed /parod mit szolna ha te kernel a dokival elore megbeszelt csaszart?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 15:36
1/21 anonim válasza:
hát..csak ő tudja, de biztos nem örülne...pláne, hogy a második gyerek császárral lett, és SOKKAL rosszabb volt, mint szülni.
2/21 anonim válasza:
Őszintén? Fogalmam sincs,mert ilyet nem tennék. Mármint,hogy kizárólag egyedül döntök a gyerekünk születéséről.
Oké,hogy én szülöm, de az ő gyerek is! Megbeszélnénk természetesen!
3/21 A kérdező kommentje:
Elitelne titeket? Vagy nem felnetek az o reakciojatol?
2013. nov. 27. 15:41
4/21 anonim válasza:
Hülyének nézne, hogy az én sebgyógyulási képességemmel direkt fel akarom vágatni magam :D Viccet félretéve elfogadná, de nem örülne neki, mert a császár sok szempontból megterhelőbb, mint a természetes szülés, féltene, mégis csak egy nagy hasi műtét.
5/21 anonim válasza:
Biztos hogy nem ítélne el. Én fogom megszülni a gyereket,tehát arról hogy milyen módon jut ki a testemből abba biztosan nem szólna bele.
6/21 anonim válasza:
Nem ítélne el, de biztos csodálkozna és próbálna lebeszélni a fájdalmasabb és veszélyesebb verzióról.
7/21 A kérdező kommentje:
Az igazi okom hogy anyunak 19 eves koraban csisztaja volt ezert nem tudott teherbe esni. A dokija eleg durva modon kinyomta valahogy neki, azt hogyhogyan csinalta nem tudom mert anya a mai napig lefeheredik ha visszagondol ra pedig 24 eve volt. Ezutan teherbe esett velem, de a ciszta kinyomasa utan a vegbeletol a meheig villamcsapas szeru fajdalmat erzett. A szules alatt sem fajast semmit nem erzett csak ezt a villamszeru nyilatast. A gond hogy nehany eve nekem is ugyan ez van. Ha leulok van hogy egybol fel is pattanok ugy belenyilal volt hogy szinte becsurgattam a fajdalomtol. A dokik nem talalnak semmi olyat ami okozhatna, anyunak is a ciszta kinyomasa utan kezdodott. A szules soran ez a nyilalo fajdalom hozta ki anyubol hogy nem lett testverem. Felek hogy nekem is ugyan ez lenne. 1 pillanat alatt az a "villamcsapas" osszerezzenti a testem. Borzaszto.
2013. nov. 27. 15:51
8/21 anonim válasza:
Semmit, rám bízná a döntést, nem ítélne el, hanem támogatna abban, ahogyan döntök.
9/21 anonim válasza:
már megszültem a babánkat, spontán. ha eleve elzárkóztam volna, az biztosan nemtetszést váltott volna ki belőle és ennek finoman hangot is adott volna. meséld el ezt a történetet az apának
10/21 anonim válasza:
Szerintem rám bizná a döntést. Van ennek is elönye meg persze hátránya is ahogy a természetesnek is. Ismerek több párt akinél tervezett császár volt kérésre, söt az egyiknél a férj akarta jobban mert a baba szempontjából az a legbiztosabb. Majdnem 10 évet vártak a babára nem akarták kockáztatni az oxigén hiányos állapotot mivel elég nagy baba volt és azt mondta az orvos nagy rá az esély. Ja és mindez külföldön volt tehát még az sem mondható rá hogy azért mert itthon sok császár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!