Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a doki csak varrni ér oda,...

Ha a doki csak varrni ér oda, előre megbeszélt összegből mennyit kell / illik adni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 14:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha előre megbeszéltétek szerintem mindet.
2013. aug. 10. 14:16
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha fogadott orvosod van, akkor mindegy mikorra ér oda. Az egész összeget oda kell adni.
2013. aug. 10. 14:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnám...Pont azért mert fogadott...Az én dokim is elmondta, hogy mennyit kér, és hogy ezért mit kapok cserébe (ha kell hajnali kettőkor is egy órán belül ott van, stb) Ez egy megállapodás közöttünk, ha ő nem tartja magát hozzá, én miért tartsam? max a felét adnám...
2013. aug. 10. 14:48
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát egy 20as de az is sok. És ha csak a folyosóra ér oda, akkor is teljes összeget adnád kedves előttem szóló?
2013. aug. 10. 14:50
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Teljes összeget odaadni? És ha majd meglesz a baba és a városba összefutsz a dokival az mennyi, 5000?
2013. aug. 10. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Én egy forintot sem adnék. A te esetedből is látszik, hogy a gyerek megszületik rendesen az ügyeletes orvosnál is. Miért fizessek 100.000Ft-ot, hogy esetleg a doki oda se érjen?
2013. aug. 10. 16:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit!

Miért is kéne?Nem volt ott,nem ő szülesztett meg...És szerintem Te pont azért fogadtad meg,nem?

Vagy csak azért,hogy összevarrjon,mert akkor odaadhatod mindet?

Utálom az ilyen orvosokat,ha elvállal valamit,akkor teljesítse is.

Végül is ha nem adsz egy vasat se,akkor is mit tud csinálni?Vissza nem tudja tenni már a gyereket...

2013. aug. 10. 16:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Majd a hat hetes kontrollon adnék neki annyi összeget, amennyi a magánrendelése tarifája.
2013. aug. 10. 16:39
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

"Miért fizessek 100.000Ft-ot, hogy esetleg a doki oda se érjen?"

Mert megbeszélték előre, ha nem beszélték volna meg előre akkor semennyi,de ha én azt mondom adok ennyit akkor annyit adok is.

2013. aug. 10. 18:22
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát én is alapvetően úgy gondolom, mint amit a többségetek írt. A doki mondta, h az ő díjazása egy százas. Csak nekem ez azt jelenti, hogy mondjuk 3 ujjnyi tágulásra már ott van, a kitolásnál meg végig. Én azért választottam őt, és mondtam okét az összegre, mert azt vártam, hogy egy olyan doki legyen ott a szülésnél, akiben bízom, h ne legyen gáz. Ehhez képest a szülésznő 3 ujjnyinál érte el, mondta a doki, h majd 4 ujjnyinál szóljon, szólt is, de bőven megvolt az én drágám, mielőtt a doki felbukkant volna. Szerintem is ez egy megállapidás volt, és ő finoman szólva nem teljesítette a részét. A szülésznővel szültem, nem vele.
2013. aug. 10. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!