Nem ment a szülésre be konkrétan, nem csak varrni kérted fel, hanem a bizalmadba fogadta, hogy vigyázzon rád és a kicsire, amit nem tett meg, az a pár öltés amit utólag adott az lóxr, nem érdemli meg a fizetséget, megállapodás ide vagy oda.
Aki kifizetné, mert megállapodás, az nem a teljes csomagot fizetné, elég a fércelés? Ráadásul pofátlanul, majd megyek, egyszer beszólással....
2013. aug. 10. 19:53
12/21 anonim válasza:
én nem adnék semmit, ne is lássam többet!
a 6 hetesre sem hozzá mennék...
2013. aug. 11. 11:31
13/21 anonim válasza:
Jah, hogy itt nem is arról van szó, hogy elindult a dokid lóhalálában az első hívó szóra, hogy odaérjen. Hanem be tudott volna érni, de nem tette meg. Max egy 20-ast adnék. De nem hozzá mennék kontrollra én sem. Nem tartotta a megállapodás rá eső részét. Neked is jogod van nem tartani.
2013. aug. 11. 15:18
14/21 anonim válasza:
Hát ez olyan, mintha rendelnék egy pizzát, de a futár csak a feltét szalámit hozná ki. Biztos nem fizetném ki a teljes összeget, csak azért, mert a diszpécserrel megbeszéltem a konkrét árat...
A szolgáltatásban állapodtatok meg, amit te nem kaptál meg. Nem a két szép szeméért fizetnél, hanem a teljesítésért. Szóval, én nem adnék, sőt, a 6 hetes kontrollra sem hozzá mennék vissza, ahogy a diszpécsernél is reklamálnék a pizza miatt.
2013. aug. 11. 20:36
15/21 anonim válasza:
Gondolom megbeszéltétek előtte, hogy mi van benne a tarifájában. Mivel nem teljesítette nem jár a pénze. Semennyit nem adnék és nem szarrágásból, egyszerűen nincs miért fizetni. A 6 hetes kontrollra sem mennék hozzá.
2013. aug. 11. 22:03
16/21 anonim válasza:
Eskü nem kötekedés, 13-as. De miért adnál neki 20.000-t? :S
2013. aug. 11. 22:04
17/21 A kérdező kommentje:
Én arra jutottam, h egyszerűen megkérdezem, h akkor mindezek után mégis milyen díjazásra gondol. Egyébként amikor bejelentkeztem a kórházban, és mondtam a szülésznőnek, h ki a dokim, azonnal mondta, h akkor kettesben fogunk szülni, mert a doktor úr nem szokott idejönni, csak a legvégére vagy varrni. Mit ne mondjak, tudtam volna bőgni, hogy de jó, milyen hasznos, hogy itt vagyok egy tök messzi kórházban, csak miatta, ő meg nem jön, és mi lesz, ha gáz van, az én lábaim között nem ücsörög semmilyen orvos...
2013. aug. 11. 23:00
18/21 anonim válasza:
hát ha ráadásul ezt rendszeresen eljátssza, akkor meg aztán pláne semmit!!! és miatta mentél abba a kórházba... gratulálok... (mármint az orvosnak!)
2013. aug. 11. 23:39
19/21 anonim válasza:
13-as:
Azt írtam, hogy max 20-at. Nem tudom miért, talán illendőségből. De jobban megérdemelne egy szép kerek 0-t.
2013. aug. 12. 09:50
20/21 anonim válasza:
Egy üres borítékot benne egy cetlivel, hogy nem nyert.... :-DDD ne adj neki semmit. Paraszt egy orvos..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!