Járt már így valaki? Gatseb kérdés?
Szia!
Nyugi,én is így jártam.És szerencsés vége lett,mert felszívodott.Szerintem neked is fel fog.
Az én dokim azt mondta,hogy az esetek 90%ban megoldódik,és nem kell megnyitni!
Szia!
Én pl. 8 hétig nem tudtam ülni,azt mondták 4-5 hét után már el kellene mulnia a fájdalomnak! Na most én kinlódtam és megelégeltem...Felhívtam a dokit,megnézte és heveny gyulladásban volt!Nem dolgozta fel a szervezetem!Előtte hozzá teszem nekem is egy nagy pukli volt ott és nekem kifakadt!Tükörrel megnéztem és láttam hogy valami ki akar jönni!Otthon én megfogtam és kihuztam...a varratot!Ezt elmondtam a dokinak és ő is azt mondta hogy ezt jol csináltam,mert ha nem vettem volna észre időben abból az lett volna hogy ujra vágja és kipucolja!Na miután elmentem dokihoz adott egy bivaly erős gyulladáscsökkentőt,kb. 5 napos adag ha jól emlékszem...azt mondta ennek hatnia kell!3. nap után egyszerűen mennyei volt leülni!Azóta semmi bajom!Azért kérdezz rá a dokinál, hogy heveny gyulladásra nem ad-e valamit!Mert ez szerintem az!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!