Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eredményre fog vezetni a...

Eredményre fog vezetni a hajnali hidegfront vajon? Ki hogy érzi?

Figyelt kérdés
Sziasztok 38 hetes vagyok nagyon szeretnék már megszülni mert a fiamat közel 4 kilósra becsülték szerintetek a front hatására lesz eredmény? Ki bízik benne? Hogy érzitek magatoka?
2013. nov. 24. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! tegnapi 5-ös vagyok... még mindig szenvedek, tegnap reggel óta csak fájok, meg fájok de még mindig semmi... éjjel amíg aludtam addig nem éreztem belőle semmit, aztán most felkeltem és olyan mint este volt... remélem nem akar napokig kínozni :)
2013. nov. 26. 06:11
 12/19 anonim válasza:
5-ös És rendszeresek már a fájások, meleg zuhanyt nem próbáltad? Hogy berendeződik e?
2013. nov. 26. 06:21
 13/19 anonim ***** válasza:
nem annyira rendszeres, van hogy félóráig semmi, utána meg két-három fájás fél óra alatt... de inkább csak a feje feszít lefelé, mert csak a jobb oldalon érzem ahol fekszik
2013. nov. 26. 06:38
 14/19 anonim válasza:
Huh annyit jártam ma és még tetejében meg is szidtak az endokrinologián hogy mit mászkálok én még mikor jövöhét szombatra vagyunk kiírva, komolyan azt hiszik hogy ennyi szabadságuk van a férjeknek pároknak hogy mindenhova tudjanak az emberrel jönni... Amúgy a hidegfront itt a 22.illetve a 11. kerületben hatott mert az nst eredménnyel mikor átmentem a szülésznőnkhöz mondta hogy teltházuk van :)
2013. nov. 26. 14:47
 15/19 anonim válasza:
de ránk nem hatott :D
2013. nov. 26. 14:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi is még egybe ma voltam ctg-n de semmi hűű de nagy fájásom nem volt :( csak ilyen kis jóslók
2013. nov. 26. 15:54
 17/19 anonim válasza:
mi is ma voltunk ctg-n szintén semmi hű de nagy dolog... :( jól elvannak a "kis" Babik odabennt úgytűnik :D
2013. nov. 26. 17:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokimmal és azt mondja hogy megtelt a szülészet és a csecsemős részleg....na remek csak én maradok ki a buliból :D na sebaj egyszer csak ki akar majd jönni, bár érdekelne mikor is lesz az.
2013. nov. 27. 08:54
 19/19 anonim válasza:
Nem csak te maradtál ki ;) mi is még egyben vagyunk ám :D a kíváncsíság rajtam is nagyban uralkodik de végülis még bennt nem maradt egy sem majd kijönnek a babáink :) de azért drukkolok hogy neked is meg nekem is mostmár kibujjon pár napon belül :)
2013. nov. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!