Eredményre fog vezetni a hajnali hidegfront vajon? Ki hogy érzi?
Figyelt kérdés
Sziasztok 38 hetes vagyok nagyon szeretnék már megszülni mert a fiamat közel 4 kilósra becsülték szerintetek a front hatására lesz eredmény? Ki bízik benne? Hogy érzitek magatoka?2013. nov. 24. 18:53
1/19 anonim válasza:
Én is vártam a frontokat, de egyáltalán nem érdekelte a babámat. végül nekünk a szex hozta meg a sikert, de az is csak arra a napra mikorra ki voltam írva, de szabálytalan fájásaim voltak, a szextől szabályosak lettek. Remélem ki bújik a babád még az előtt, hogy még nagyobbra hizlalja magát. Én 1 hete szültem a fiam, 3200g ra becsülték, 4080g bújt ki és 58cm volt. Hát bizony keményen megküzdöttünk a szülésnél, de hősiesen bírta ő is én is. :D A babádnak majd néznek cukor betegséget , de ne ijedj meg mert ez a protokol ha 4kg fölött van a baba. Viszont majd etetésnél jó lesz, hogy ilyen nagy mert tovább kibírja és többet szundizik egy huzamban. Valamint nem kell félned az első időkben, hogy éhen hal amíg nincs tejed rendesen.
2/19 anonim válasza:
Én egyenlőre nem érzek semmit, de nagyon remélem, hogy lesz eredménye a frontnak. Én meleg frontra nyíltam, hidegre indult, de akkor még bent tartottuk kicsit. Most jöhetne. De vajon holnap érzik meg? Kíváncsi vagyok mindenesetre. Kitartás!
3/19 anonim válasza:
Én nagyon reménykedem mára vagyok kiírva,szóval már nagyon szülnék
4/19 A kérdező kommentje:
Hát nagyon kíváncsi vagyok a lányomat 2 éve semmi nem akarta kihozni mondjuk ő nyári baba volt most 2 és fél éves, 40+3 ra érkezett igazából elötte csak szőlőt epret és barackot ettem :D így nem tudom melyik volt számára a nyerő, kíváncsi vagyok most a kisfiamnál mi lesz de remélem holnap legkésöbb holnap után már babázunk :D sok sikert csajok ha valaki megszülne akkor írjatok azért :D
2013. nov. 24. 19:28
5/19 anonim válasza:
Sziasztok! Hát már reggel van és én nem aludtam semmit az éjszaka második felében, kezdek is fájni rendesen, na de azért délelőtt még elvánszorgok a szomszéd városba nst-re, aztán max ott maradok... én igaz csak dec. 12-re vagyok kiírva, de úgy érzem egy esetleg két nap és jönni fog :)
6/19 A kérdező kommentje:
Jujj irigykedek :) nálam semmi :( csak a kisfiam nagyon nyomkodja ki magát és a fejét lefelé ami elég kellemetlen mert feszít a szülőcsatornába de remélem hamarosan babázhatunk nagyon kellemetlen már főleg egy 2 és fél éves mellett
2013. nov. 25. 08:53
7/19 anonim válasza:
Barátnőm megszült hajnalban! :)
8/19 anonim válasza:
Hali! 38+2-es kismama vagyok, én is reménykedtem a hidegfrontba hogy majd talán esetleg, a mi Fiúnkat aztán viszont nem érdekli nagyon úgy tűnik jól el van odabenn, bár az tény hogy napról napra kevesebbet mozog azért talán már készülődik rápihenni a születésre majd meglátjuk. De már mi is nagyon szeretnénk a kezünkben tartani első babi és már egy hete nézték 3400g-ra becsülték akkor...
9/19 A kérdező kommentje:
Nekem 4 kilóra becsülték 1 hete hát kíváncsi leszek, most már görcsölget a derekam meg a hasam is szurkál de nem tudom beindul e majd kiderül
2013. nov. 25. 18:43
10/19 anonim válasza:
Na kedves kérdezőnek vajon megszületett a babája? Várjuk a híreket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!