Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésig magnézium? Hogy van ez?

Szülésig magnézium? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Mifelénk azt mondják a dokik, h a kiírt időpont előtt 2-3 héttel be lehet/kell fejezni a magnéziumot.Erre egy barátnőm meséli, hogy milyen klassz,gyors szülése volt, alig voltak fájdalmai (mindkét szülése ilyen volt)és h ő végig nagy dózisban szedte a magnéziumot.Lehet h a sok görcsoldó miatt tudott tágulni konkrét fájdalom nélkül?Ő esküszik rá, és a dokija is ezt tanácsolta.Akkor most ez hogy is van?Segítsetek légyszi!36 hkm, köszi
2013. nov. 24. 17:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy elvileg azért kell abbahagyni, mert fájásgyengeséget okozhat.. De gondolom ez is egyéni, hogy kinél hogyan hat.
2013. nov. 24. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:

6-osnak üzenem 36 hétig szedtem magnéziumot, onnan málnalevél-tea, ehhez képest abszolút semmi jóslóm nem volt, túlhordtam a fiam, amikor beindult magától hiába 3 ujjnyira ki voltam nyílva rendszeres és erős fájásokkal, mégis hosszú-hosszú órákra utána elakadt az egész, másodlagos fájásgyengeség lett, oxitocin tömkelege, 2 órás kitolási szakasz, már 2 orvos, 1 szülésznő és egy gyerekorvos is bent volt (ő ha gond lenne a babával, rögtön vigye), rémes szülés volt.

Ennyit a tuti receptről.

Nemsokára jön a második, lehet inkább megpróbálom a végig magnéziumot, hátha itt a többiek leírása alapján nekem mégis inkább az válik be...

2013. nov. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!