Szülésig magnézium? Hogy van ez?
36-37 hetesen kell abbahagyni, mert a magnézium a kalcium antagonistája, így gátolja a jósló, később az igazi fájásokat. Ha a magnézium kerül mindig túlsúlyba, nem lesznek jóslók sem, melyek segítenek abban, hogy a gyerek megfelelően illeszkedjen be a szülőcsatornába, ill. a szülés időpontja is kitolódhat.
Kíváncsi vagyok, ki ez a kretén orvos, aki szedeti végig a magnéziumot, meg arra is, hogy az általa "kezelt" kismamák közül mennyi a túlhordásos, és a császárosok aránya...
Ha könnyíteni szeretnél a szüléseden, akkor 37. héttől napi 1 csésze málnalevél tea, séta, gátizomtorna, relaxációs technikák elsajátítása, az én kismamáimnál tuti recept.
Én úgy olvastam, hogy a Mg-nak magzatmegtartó szerepe van. Én is szedtem addig amíg a szervezetem igényelte(36. hét), utána nem görcsölt a vádlim csak a szülés alatt (a doki ráfeszített és minden ok volt.
A medencei izmok ellazításában a málnalevél tea jó. Van ahol azt írják, hogy naponta kell 1-2 csészével a 36. héttől. Más helyen azt olvastam, hogy szülés előtt 2 adag teát kell meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!