Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a gátsebem, nem...

Nagyon fáj a gátsebem, nem tudok állni! Mivel enyhíthetném a fájdalmamat?

Figyelt kérdés
Két hete szültem,amióta hazajöttünk a kórházból iszonyatosan fáj a sebem,nem tudok állni,a babát is nehezen tudom egyedül tisztába tenni,annyira fáj ha állok.Szúr,ég és húz!Segítsetek!!
2008. júl. 10. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. A dokim szerint a gátfájdalom kb. 2 hétig fáj. Nekem is megvolt, igaz, a második héten azért már nem kapartam a falat kínomban. Mindehhez az is hozzátartozik, hogy mindenki más és más. Az sem mindegy szerintem, hogy mekkora vágásod van. Nekem mindössze 2 cm-es van. Biztonság kedvéért kérdezd meg a dokid, de amit már javasoltak, úszógumira ülni, szerintem jó ötlet. 8 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 11. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Én azt hittem amíg a kórházban voltam,hogy a gát fáj,de itthon kiderült,hogy aranyerem van.Elötte nem volt,így nem tudtam milyen az,tapogatni meg nem nagyon tapogattam.Éreztem a dudort,de azt hittem a gát duzzadt mega varrat mentén.Így utólag nem tudom,hogy nem vettem észre.Alig bírtam mozogni,ülni,állni,stb...A first-öt én is használom a gátra,nagyon jó.
2008. júl. 11. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 hónapig fájt! Naponta többször zuhanyoztam langyos vizben! Az sokszor enyhitett a fájdalmon! 10 hetes babó anyukája
2008. júl. 12. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Irj nekem a picianna@vipmail.hu címre! Segítek! 40 hetes kismama
2008. júl. 12. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Aloe First nevű spray, jó drága, viszont a világon mindenre jó :) cicire is fújhatod, ha nagyon kisebesedik a bimbó.
2008. júl. 14. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!