Nagyon fáj a gátsebem, nem tudok állni! Mivel enyhíthetném a fájdalmamat?
Az utolso válaszolótól kérdezném,--nem rosszból--mi történt veled szülés közben??borda repedés,farcsont elmozdulás,repedés,hasfal,és holyag ödémásodás??Ezek inkább balesetre utalnak.
Mekkora volta babád??
Tényleg nem rosszindulatból.
Én túl szűk voltam, a babám pedig túl nagy legalábbis hozzám képest. (3540 kg, és 56 cm) ezért az orvosom császározni akart, de ahhoz a főorvos engedélye kell. A főorvos meg mire odaért nagy kegyesen addigra az én babám jött.... Mivel csak négy újjnyira tágultam ki, ezért oxitocint kötöttek be, de egy óra múlva észrevették, hogy mivel megtört a cső ezért nem folyt le egy csepp sem. Addigra már a főorvos is odaért, és fota rámugrott a két könyökével míg az én dokim alulról tágított. A bordám ekkor repedt meg. A farokcsontom a baba nagysága miatt mozdult el, ahogy nyomtam a tolófájások alatt. És az ödémák is ettől keletkeztek. Mindent együtt véve, csodálatos dolog volt hogy sikerült megszülnöm a kislányomat és büszke is vagyok magamra. Még a dokim is mondta, hogy nem hitte, hogy sikerülni fog. A fogózás lett volna a másik megoldás vagy az életmentő császár, mert félt a doki, hogy oxigénhiány lép fel a babómnál, de én mindent beleadtam, mert el akartam kerülni a fogózást. A császárban benne lettem volna, de nem a "kapkodósban". Ezért mindent megtettem ami tőlem telett és az élet engem igazolt. Nehéz volt, de legalább átéltem a szülés minden fájdalmát és boldogságát. Amúgy eleve sem terveztünk több babát, de ezek tuán azért hozzá teszem, hogy akkor sem szülnék még egyszer ha fizetnének.... T.
Ui: Ezt nem elrettentésnek szántam. Az én szülésem nem szokványos. Amúgy 12 órát vajúdtam. Ha újra tehetném akkor is ugyan így szülném meg a babámat.
tejóságos ééééég... Ez nem semmi, hát gartulálok anyuka!!! Kérdezőnek pedig: én hallottam az aloe first spray-t. Gátsebre. Meg lehetne próbálni és a kamillás borogatást. Most már múlnia kellene a sebnek, tényleg. Jobbulást kívánok!!!!!!!
Á.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!