Mivel enyhíthetném a fájdalmamat állapotosan?
6-7 hetes terhes vagyok,és pár napja becsípődött a derekam,kimondhatatlanul fáj,alig tudok mozogmni!
Mivel enyhíthetném a fájdalmamat? Mennyi idő,még helyrejön?
Mozgassal! Te fogod kiszabaditani az idegszallat! Allj egyenesen, es probald megerinteni a labfejedet, ugyanugy hajolj le ujra, de most a bal kezeddel probald meg a jobb labfejedet, majd forditva is, tehat a jobb kezeddel a ballabnak a fejet, akar kinyulhatsz is a labfej melle.
Ezek nem megterhelo mozgasi gyakorlatok, szep lassan vegezd, arra ugyelj, hogy allj egyenes gerinccel, es ugy indisd el a gyakorlatot, tehat a lehajlast es a tobbit is.
Azt meg elfelejtettem, hogy amikor a jobb kezeddel nyulsz ellenkezo iranyba, tehat fordul a gerinced, akkor a masik kezedet fennt kell tartani. Tehat allj egyenesen, emeld fel a ket karodat, majd hajolj, de ugy, hogy az egyik kezed fent marad, es a masikkal probalod elerni a labfejet!
Nem baj, ha nem ered el, a fontos, hogy a gerincedet mozgasd igy, mivel igy adsz lehetoseget arra, hogy az idegszall felszabaduljon!
Ezt egy kenocs csillapitani fogja, de ha nem mozogsz, akkor csak tovabb szenvedsz, mivel ennek ez a gyogymodja!
Köszönöm!
Mozgok,mert az tényleg nem jó,ha csak ülök,és fekszek.Egyébként is egy örökmozgó vagyok,nem tudok sokat egy helyben lenni :)
Most a huszas éveimban járok,és 10 éve küzdök izületi panaszokkal,eddig főleg a térdemmel szenvedtem meg.Mostanában az is kibírhatatlanul fáj,de ez a derékfájdalom azt hiszem mindent überel...
Fekudj hanyat! Nagyon ovatosan vegezd, hogy a hasadra ugyelj.
A ket labadat probald jobbra, majd balra forditani, mivel ezek is megmozgatjak a gerincet. TEhat a csipobol induljon a kiforditas, de ovatosan.
Tehat hanyat fekszel, a vallad maradjon es a csipobol indisd el a mozgast! Most direkkt kiprobaltam, tehat tudod ugy kivitelezni a gyakorlatot, hogy a hasadra figyelsz, tehat nem lesz semmi baj. Ezekkel a gyakorlatokkal tudod ezt a tunetet megszuntetni, mivel ha most kezdodott ez, akkor meg nincs gyulladasban, ezert kellene ezt vegezned, hogy ne gyulladjon be!
Ez sajnos idegfajdalom, s valoban kenocsokkel nem sokat javitasz rajta.
Jobbulast, ne felj, de ovatosan vegezd! Ezzel a modszerrel 1-2 nap alatt megszunik a tunet.
Tudod nagyon jo, hogy mozogsz, de most ezek gyogyito gyakorlatok! Ha elmennel egy gyogymasszorhoz, ugyanezt fogja Neked csinalni, tehat a kulonbseg az, hogy O fogja kimozgatni a vegtagokat, tehat ezt Te is eltudod vegezni!
A terd fajdalomre is vannak nagyon jo gyakorlatok, irj priv.ben, es szivesen elkuldom azokat is!
A térdem,az most nem olyan gázos,hál'Istennek arra van pár módszerem! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Természetes fájdalomcsillapító a fűzfa kéregből kivont acetil-szalicilsav(kalmopirin és aszpirin hatóanyaga)illetve az MSM(metil szulfonil metán)ami többek között a tojásban található meg.Mindkettő létezik kapszulás formában,már csak annak kell utánajárni,ajánlják-e kismamáknak.
Az MSM-ról egy táplálkozási tanácsadó így fogalmazott:"a mérgezési tanulmány kimutatta,hogy az MSM-nél még a só is ártalmasabb".
Proenzi 3! Ezt nezd meg, ezt dirrekt erre a celra fejlesztettek ki, s amiket elottem ajanlottak, az ebben a kapszulaban egyuttesen megtalalhato, viszont azt kell megkerdezned, hogy kismamanak lehet-e szedni!
Akar itt a netten is megtudod nezni a tajekoztatot,s megerted, hogy miert ajanlom ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!