3 hetes kisfiamnak nagyon fáj a hasa. Próbáltunk minden féle teát, de semmi nem vált be. Mivel enyhíthetném a fájdalmát? Megszakad a szívem úgy hisztizik, könycsepp viszont nincs a szemében.
Könnycsepp azért nincs a szemében, mert az újszülöttek még könnyek nélkül sírnak. Próbálhatsz Infacolt, Espumisant, Mecsek baby teát, masszírozd, de lehet venni erre hasmasszázskrémet is. Nagy türelem kell hozzá, sétálgass vele, tornáztasd a lábacskáit, simogasd a pocakját, próbáld az alkarodra fektetni és úgy tartani, hogy pocakkal lefelé van. Ez már gyakori téma volt itt, keress rá, rengeteg tanács van, én is innen tudtam meg sokmindent.
De szerencsére nálunk eddig ritkán fordult elő, rendszeresen adtam neki az Espumisant, és mióta nem kapja semmi baja. Valószínűleg nem is kellett volna kapnia :-) csak az első hasfájós este után gondoltam segítek neki. Kívánom hogy nálatok is hamar elmúljon!
Az infacolt szokták adni.És egy kis tornával is lehet rajta segíteni.A lábacskáját feltolni majd visszahúzni ezt a jó öregek mondták :)
Remélem sikerül csilapitani a fájdalmát!!
Ugyan miért tilos zötykölni? Nem azt írtam, hogy rázza szét a 3 hetes kisbabát, hanem ezek a finoman zötyögő mozdulatok, jót tesznek a pocijának.Különben nem az USA-ban vagyunk!
Az Usa-ban az emberek olyan hülyék, hogy nem tudják, hogy élő állatot, nem szabad a micróba tenni. ennyit az Amerikaiakról!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!