Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 hetes kisfiamnak nagyon fáj...

3 hetes kisfiamnak nagyon fáj a hasa. Próbáltunk minden féle teát, de semmi nem vált be. Mivel enyhíthetném a fájdalmát? Megszakad a szívem úgy hisztizik, könycsepp viszont nincs a szemében.

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Könnycsepp azért nincs a szemében, mert az újszülöttek még könnyek nélkül sírnak. Próbálhatsz Infacolt, Espumisant, Mecsek baby teát, masszírozd, de lehet venni erre hasmasszázskrémet is. Nagy türelem kell hozzá, sétálgass vele, tornáztasd a lábacskáit, simogasd a pocakját, próbáld az alkarodra fektetni és úgy tartani, hogy pocakkal lefelé van. Ez már gyakori téma volt itt, keress rá, rengeteg tanács van, én is innen tudtam meg sokmindent.

De szerencsére nálunk eddig ritkán fordult elő, rendszeresen adtam neki az Espumisant, és mióta nem kapja semmi baja. Valószínűleg nem is kellett volna kapnia :-) csak az első hasfájós este után gondoltam segítek neki. Kívánom hogy nálatok is hamar elmúljon!

2009. márc. 29. 12:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Megvettem az említett cseppet, de most olvastam a leírásban, hogy szoptatás alatt ez nem használható. Van esetleg valami más tipp? Köszönöm.
2009. márc. 29. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Az infacolt szokták adni.És egy kis tornával is lehet rajta segíteni.A lábacskáját feltolni majd visszahúzni ezt a jó öregek mondták :)

Remélem sikerül csilapitani a fájdalmát!!

2009. márc. 29. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, remélem hamarosan jobban lesz a picurkám. :)Minden jót!
2009. márc. 29. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sokat masszíroztam a pociját. Meg felvettem, és "zötyögő" mozdulatokat végeztem vele, persze, ne közvetlen evés után.
2009. márc. 29. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk is az Infacol segített!
2009. márc. 29. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Ne "zötyköld" a babät,ahogy ezt az utolso elötti välaszolo irta,mert TILOS!Nem szabad a babäkat "räzogatni".Külföldön(USA),mielött elhagyod a korhäzat aläiratnak a kismamäkal egy papirt,hogy nem fogjäk a babäjukat "räzni"..."zötykölni"!
2009. márc. 30. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyan miért tilos zötykölni? Nem azt írtam, hogy rázza szét a 3 hetes kisbabát, hanem ezek a finoman zötyögő mozdulatok, jót tesznek a pocijának.Különben nem az USA-ban vagyunk!

Az Usa-ban az emberek olyan hülyék, hogy nem tudják, hogy élő állatot, nem szabad a micróba tenni. ennyit az Amerikaiakról!!

2009. márc. 30. 21:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, a zötykölés bejött! Az infacol talán nálunk is hat. :)
2009. ápr. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!