Kedden megvizsgált a dokim és a méhszáj C1111 volt. Mire számolhatok?
Figyelt kérdés
Aznap este vérezgettem kicsit és azóta görcsölgetek mensiszerűen és picit fáj a derekam.Ma reggel viszont már elment a nyákdugó,ugyanúgy mensiszerű görcsök,de nincsenek rendszeres fájásaim,hanem folyamatosan enyhe görcsök.Mikor lesz baba?
39+1 napos km
2009. nov. 19. 15:01
1/4 anonim válasza:
Napokon belül. De hogy pontosan mikor? Hát, aki ezt tudná, az valószínűleg már a világ leggazdagabb embere lenne! :) Könnyű és gyors szülést kívánok!
2/4 anonim válasza:
Mivel végig nyitva vagy, tehát a belső méhszájad is, ezért már ne szexeljetek és csak zuhanyozz, ha eddig nem ezt tetted volna. Gondolnám, hogy napokon belül szülsz. Boldog babázást. Másfél éves kislány anyukája.
3/4 anonim válasza:
Én hónapokig elvoltam ilyen méhszájjal, de Nektek már nincs annyi :)))) Max. 3 héten belül baba :))))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Csak már olyan kíváncsi vagyok.......
2009. nov. 19. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!