Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mas is volt ugy, hogy kudarcna...

Mas is volt ugy, hogy kudarcnak elte meg? :- (

Figyelt kérdés

Ma vagyok 40+5 hetes terhes.Egyszeruen nem indul meg a szules,pedig mar minden praktikat probaltam.A mehszaj teljesen zart,semmi joslo,semmi...Csutortokon fogjak meginditani,ha addig nem indul meg.Nagyon rosszul elem meg ezt a dolgot,mintha kudarc lenne,ugy erzem,hogy valami gond van velem,hogy nem tudom megszulni a kisbabamat... :-(

Mas is erzett igy?

2013. nov. 19. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is jócskán túlhordtam a kislányomat, 41+2hétre indították. Nekem sem volt se jósló, se keményedés, semmi az égvilágon. Én nem fogtam fel kudarcként, eszembe sem jutott ilyesmi. Már miért lenne a te hibád, hogy nem indul be a szülés? Nem mindegy? Előbb-utóbb úgyis kijön a baba, ha jól érzi magát odabent, akkor had legyen ott. Nem lesz semmi gond, ne aggódj. Nekem is több probléma volt végig a terhesség alatt, majd jött ez a nagy túlhordás. De mégis minden rendben van, a kislányom egy tündér, már 3,5 hónapos, ő csak eszik és alszik, mikor meg ébren van folyton csak mosolyog. Nincs vele semmi gond, a tiéddel sem lesz. Elhiszem hogy már szeretnél túl lenni a szülésen, és hogy már szeretnéd a kezedben tartani a babádat, de nyugodj meg, és ne stresszelj ilyeneken. Kicsit várat magára a picurka. De kitartás, már csak pár nap.
2013. nov. 19. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Én nem ,de a barátnőimet császározni kellett és mindkettő kudarcként élte meg,szerintem valahol normális,de azért hidd el te is ugyanolyan jó anyukája leszel a babádnak, mint bármelyik természetes úton szült kismama.:)
2013. nov. 19. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Most még van időd ezen agyalni, kezedben lesz, éééés mindezt elfelejted a boldogságtól. A lényeg, hogy mindenki egészséges legyen a végén, a többi, (hogy hogy bújik ki) teljesen lényegtelen.

Jaaa, amúgy meg ne viccelj, nem is lehetsz alkalmatlan, hisz a babának kell indulni, nem neked:)

pont, hogy azért nem indul, mert annyira jól érzi magát ott bent:-)

(kicsit viccből írtam, hogy vígasztaljalak, de azért van benne igazság is) amúgy fiú?

2013. nov. 19. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Én meg nem esek teherbe 3 éves...na EZt élem meg kudarcnak...:(

Nyugi még senkiben sem maradt meg a kisbaba. :) Ki fog bújni, ha itt lesz az ideje.

2013. nov. 19. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
-s
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is jócskán túlhordtam...aztán megszültem teljesen természetesen, mindenféle érzéstelenítés nélkül...És emiatt igenis büszke vagyok magamra, és kit érdekel, hogy előtte túlhordtam? Jól érezte odabent magát a kicsike...:)
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a valaszt.Kislanyt varok.
2013. nov. 19. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát én 40+4 napos terhes vagyok, szülésnek semmi jele :) Nst lapos, fájás, jósló nincs, méhszáj totálisan zárt, úgyhogy szerintem indítják hamarosan.

Megmondom őszintén, bennem fel sem merült, hogy ez kudarc lenne, 4 évig vártunk erre a babára, így hát türelmem az van bőven. Meg pont ma mondták a kórházban, hogy eszméletlen sok túlhordásos kismamájuk van éppen.

2013. nov. 19. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy kudarcként kéne felfogni.

Ha eltöröd a lábad, az sem kudarc, maximum nem szerencse. Ez nem rajtad múlik, nem tudsz ellene tenni. Ha nem akar kijönni magától, segíteni fognak. Nem fog benn maradni. A lényeg, hogy mindenki egészséges legyen a végén.

2013. nov. 19. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
41+3 napon szültem, előtte még csak jóslóim sem voltak a 41. betöltött hétig. Szerintem ne aggódj, ki fog jönni.
2013. nov. 19. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!