A gátseb varratait mikor szedik ki? És ha kiszedik utánna jobb lesz? (remélem) Nem éreztétek "cikinek", hogy közbe meg véreztetek?
Kedden éjjel szültem, péntek reggel szedtek varratot.
Állati jó volt utána!!!
És meg sem éreztem az egészet, alig volt 2 perc.
És nem ciki, láttak már ilyet, mindenki vérzik :-)
Nekem nem szedtek, felszívódós volt. A 6.nap már potyogott ki az utolsó darabka is.
6hetes baba anyukája
Nekem hazamenetel után szedték ki, a szülést követő ötödik napon. Állítólag felszívódó varrat volt, (bár ahhoz képest eszébe nem volt "szívódni") de én rosszul voltam tőle, úgy fájt, meg viszketett, hogy nem tudtam ülni, és amíg a rendelőig elmentünk kocsival, végig egy kerek párna volt a fenekem alatt... A dokim rendes volt, mert ő mondta, hogy kiszedi, ha szeretném.
Én is rettegtem, mint az előttem írók, mert a gátvágás, meg a varrás utána nekem rosszabb volt, mint maga a szülés. (Minden túlzás nélkül.) Amikor húzkodta ki a varratokat a doki, én vinnyogtam picit (párom szerint még kint a váróban is hallani lehetett), de utána szó szerint szteplépésben mentem ki a rendelőből... Hihetetlen volt, hogy ami addig minden mozdulatra fájt, az most egy csapásra egyáltalán nem fáj... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!