A gátseb varratait mikor szedik ki? És ha kiszedik utánna jobb lesz? (remélem) Nem éreztétek "cikinek", hogy közbe meg véreztetek?
Nekem is a 4. nap, hazajövetel előtt. Nálunk sikerült a dokit megnevettetnem, mert én nem tudtam, hogy varratszedésre hívott be a az egyik szobába, és igencsak meglepődtem, hogy varratot akar szedni. Én úgy tudtam, majd a 6 hetes kontrollon szedi ki.
Mondtam neki, hogy az kizárt, hogy kiszedje a varratot. Kérdezte, hogy hogyhogy kizárt? Mondtam neki, hogy képtelen vagyok szétterpeszteni a lábam (3,5 napja szültem). Monda, hogy dehogynem, képes vagyok rá...:)
De utána tényleg sokkal jobb lett érzésileg.
Én vasárnap szültem, és szerdán - mielőtt hazajöttünk - szedték ki a varratokat. Nem ciki, valóban, szülés után már semmi nem ciki :)
Nekem az volt a ciki, hogy beparáztattam magam, hogy fájni fog, és majdnem elájultam, a doki szedett ki a székből, és adott vizet. Pedig nem is fájt, utána meg kifejezetten jó volt, hogy nem feszül.
Bocsi,h beoffolok:D
Ne hari utolsó kettő de olyan jót kuncogtam rajtatok:D
Az első szülésem után nekem is volt varratszedés. Reggel beszólt a doki (szülés után 3 nappal), hogy ebéd után menjek a vizsgálóba, kiszedi a varratot.
Ahogy becsukta az ajtót maga mögött, elkezdtem bőgni, hogy én nem fogom kibírni, elég volt a fájdalmakból. Felhívtam a nemrég szült barátnőmet, hogy mesélje el, jobban fáj-e, mint a varrás (az nekem iszonyú volt). Ő meg csak röhögött rajtam, és mondta, hogy ugyanígy be volt tojva tőle, mint én.....aztán, mikor végeztek, és leszállhatott a székről, hirtelen örömében (hogy nem fájt) beugrott a doki nyakába! :-))) Azt mondta, még majdnem puszit is adott, annyira megkönnyebbült! :-)
No, az én varratszedésem nem volt ilyen ölelgetős, de tény, hogy felfeküdtem remegő lábakkal, közben kérdeztem, hogy fog-e fájni...a szememet beszorítottam, jöjjön, aminek jönnie kell....a doki 2 másodperc múlva megszólal: "ok, leszállhat" "MIÉRT???" - kérdeztem döbbenten. "Mert készen vagyunk"
Tényleg meg sem éreztem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!