Szűlés után aban a 6-hétben nemis lehet nemi életet
élni?
Figyelt kérdés
még ovszerrel sem?
2013. nov. 16. 12:21
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, a behatolás maga amit nem szabad. Se óvszerrel, se semmivel. Ki lehet bírni, nem olyan nagy idő az.
2013. nov. 16. 12:22
2/10 anonim válasza:
lehet,csak nem érdemes.
2013. nov. 16. 12:24
3/10 A kérdező kommentje:
igen én ezt értem és gondom sincs vele! csak két baràtnőm is mondta hogy ők màr 3-hét utàn èltek nemi életet méghozà védekezés nélkül !
Ès semi bajuk sem lett!
2013. nov. 16. 12:28
4/10 anonim válasza:
aBBan a 6 hétben NEM IS lehet. Egyébként külföldön sok országban azt mondják hogy addig nem szabad amig a vérzés tart. de engem inkább megnyugtat a tudat ha az orvos ellenörzi hogy minden rendben és utána próbálkozik az ember. A legtöbb nőnek még 6 hét után sem kellemes az elsö pár alkalom. Te viszont kényeztetheted egyéb módon a párodat és ö is téged cak ne legyen behatolás. Gondolj bele ha sérül a hüvelyed vagy esteleg varrni is kell akkor mennyire lenne kellemes akár ovszerrel akár anélkül??? Na és akkor még a fertözés veszélyröl nem is beszéltünk..... A méhedben egy nagy seb lesz.
2013. nov. 16. 12:31
5/10 anonim válasza:
Nem ajánlott.
Nekünk eszünkbe sem jutott.
2013. nov. 16. 12:31
6/10 anonim válasza:
Hát ez elég buta kifogás. Ha nem lett bajuk, szerencséjük volt. Nem viccből nem ajánlják. Ha kockáztatni akarsz, akkor rajta. Csak abba is gondolj bele, hogyha megis fertőzésed lesz, vagy gyulladásod, akkor egy szopós, újszülött mellől nagyon macerás lesz orvoshoz járkálnod.
A behatoláson kívül még elég sok módja van az örömszerzésnek, esetleg 6 hétig gyakoroljátok azt.
2013. nov. 16. 12:33
7/10 anonim válasza:
Sőt, sokszor a 2 hónapot mondják, csak a 6 hetes kontrollon engedélyt szoktak adni, ha minden rendben.
Egyébként a legtöbb párnak, főleg az első babánál eszébe sem jut a rengeteg teenső és új dolog mellett :)
2013. nov. 16. 12:58
8/10 anonim válasza:
nekem eszembe sem jutott, egyrészt örültem hogy élek a baba mellett, másrészt 4-5 hétig eltartott a tisztulás és megnyugtatott az orvos, amikor a kontrollra mentem, hogy most már minden rendben, zárt a méhszáj, a méhem is visszahúzódott, stb. Varrtak is, kívül-belül...
2013. nov. 18. 11:37
9/10 anonim válasza:
Nem ajánlatos, de hány olyan esetről hallani, hogy nem egész egy év van a 2 baba között...
Állítólag nálunk a kórházban történt - amit nem is akarok elhinni- egy sokgyermekes kisebbségi anyuka a látogatás a során a férjével a klotyóban "köszöntötték egymást". Nemhogy a 6 hetet, de a 6 napot sem várák ki.
Hát én a gátsebemmel 6 hét után is csak nagyon óvatosan vágtam bele a témába....
2013. nov. 19. 13:51
10/10 anonim válasza:
En ugyan császárral szültem mind a 2alkalommal 1utan 10hettel probalkoztunk nem sok sikerrel a belső heg fájt mivel a mehet felnyitjak és így egyértelműen varrnak is a 2dik után 5hettel ott nem volt semmi fajdalom hozzá teszem minden szempontból gyorsabb volt a felepules! Nem ajánlott ideje korán össze bújni hisz azért egy seb kívül belül egyaránt akkor is ha nem repedsz és akkor is ha nincs gatmetszes! Hidd el egy újszülött mellett nem a szeretkezés lesz az első dolog ami eszedbe jut! Ki lehet bírni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!