Mikortól fogadjak látogatókat?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok és már azon agyalok, hogy mikortól fogadjam a látogatókat. Szívem szerint csak a 2. héttől engedném, hogy jöjjenek. Addig szeretnék meghitten csak hármasban lenni a családdal. A sok hülye vírusról nem beszélve. Hogy mondjam meg nekik,hogy ne is legyen bántó. Ti mikortól fogadtátok őket(a szűk családot leszámítva)?2009. nov. 18. 07:36
11/13 anonim válasza:
Na mi várunk biztos 4 hetet, semmi kedvünk a vírusokhoz, se a kórházba se otthon nem engedünk be senkit :-). Aki megsértődik az meg tegyen úgy, ha mégis hivatlan látogató érkezik és én meg amúgy is egyedül leszek ababával, hát ki sem nyitom az ajtót. Telefonokat kihuzzuk, kapucsengőt kikapcsoljuk. :-)
12/13 anonim válasza:
6 hét a gyerekágy. Addig nem is illik látogatóba menni. Kivéve persze a nagyon szűk családi kör. Nagymama, mondjuk, ha segíteni megy, és nem vendégeskedni. Pláne, ebben a járványban, nekem ne jöjjön ide senki. Én meg is mondtam, ennek ellenére apukám jött minden másnap. Neki nem szóltam, mert nagyon beteg volt, fél év múlva meg is halt, örültem, hogy legalább láthatja az egy szem unokáját. De akinek nem volt ilyen különös indoka, azt megkértem, hogy ne jöjjön.
13/13 anonim válasza:
Jól gondold meg ,nekem majdnem "oda lett " a tejem a sok látogatótól ! Van elég dolog amit meg kell szokni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!