Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire változtatok meg ott...

Mennyire változtatok meg ott lent hüvelyi szülés után?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy a hüvely bejáratánál most kivehető a szűzhártya maradvány. Szóval már nem olyan alul, mint mikor még tini voltam :), a nyílás már nem olyan szűk, de belül kb. minden maradt a régiben. Ja meg van egy helyes kis csíkmaradvány, ha nagyon keresem, látszik a gátseb helye, ami viszont az első 2 mensis napon piszkosul tud sajogni.
2013. nov. 13. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

A méhem lejjebb süllyedt, a hüvelyfalam kilóg a hüvelynyílásnál, és az a legkevesebb, hogy gusztustalan, és kellemetlen érzés, de eddig is könnyen felfáztam, most meg állandóan bő folyásom van, olyan érzés, mintha bepisilnék. És ha nagyon kell már pisilni, be is csurran 1-2 csöpp. Mondtam a dokimnak, de azt mondta ez normális. Tuti elmegyek másikhoz, akár magándokihoz, mert ha normális ha nem, én helyre akarom állíttatni, mert nagyon zavar. Addig is intim tornázok, de az csak szinten tartásra jó :(

2013. nov. 13. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Ma szultem 6 hete. Tegnap voltunk egyutt elsonek szules ota!

Hogy milyen volt? Jo!:-)

En talan szukebbnek is erzem ott lent... Nem volt fajdalmas!

2013. nov. 13. 16:00
 14/19 anonim ***** válasza:
8
2013. nov. 13. 17:37
 15/19 anonim ***** válasza:
jajj bocsi....tehát 8 hete szültem és ahogy olvasom az előttem szólókat nagy mázlim van, mert nem érzékelek semmi változást. A szex is olyan mint azelőtt. Mondjuk nem volt szerencsére gátsebem, igy nagyon hamar helyre is jöttem odalent.
2013. nov. 13. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:

az hogy kilog a hüvelyednél az egyaltalan nem normalis menj masik orvoshoz.hatalmas problémaid lehetnek belőle. azt nem irtad mikor szültél, de ha pár nap vagy a gyermekagy utan nem huzodik visszább az egyaltalan nem normalis.

igaz nem szülés utan hanem menopauza utan volt ilyen egyik ismerősömnek és annyira kilogott a méhe hogy sajnos kimüteni tudtak mar csak. szerintem aki ezt normalisnak tartja arra nem szabad hallgatni.

2013. nov. 13. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:

ja bocsi most olvasomh nem a méhed log ki...jaj.ezt benéztem.

hát az se jo ha a hüvelyfalad hisz minden amu a mindennapokban gondot okoz az nem normalis és orvosolni kell szerintem.

2013. nov. 13. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én addig nem élveztem igazán a szexet, amíg helyre nem álltak a hormonjaim (azaz, amíg meg nem jött). Ez az esetemben majdnem 1 év volt... Már teljesen kivoltam, hogy mi történt velem, nagyon elkeserített. Azóta viszont szuper újra minden, sőt, talán még jobb lett a szexuális életünk.

Én egyébként tágabb lettem, de ennek csak örülök, mert túl szűk volt előtte. Mondjuk innen már nem szeretnék tovább tágulni, kicsit izgulok is ezen, nemsokára jön a második :)

Vizelettartási gondjaim voltak a szülés után, azok elmúltak, de azért nem olyan mint előtte volt (nem tudom annyi ideig tartani -értsd akár órákat- , mint régen).

2013. nov. 13. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem sokkal érzékenyebb lett.. :) Sokkal jobb a szex azóta.. :)
2013. nov. 14. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!